2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭😭😭کرم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست
تو تاپیک من نبودی الان؟ گفتم مورچه رفته تو گوشم

ن بابا سیبو هم هنوز،از،زمین برنداشتم از،ترسم کاش کرمه پیدا شه عکسشو بزارم تا ثابت شه😢

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نمیدونم‌والا بذار یه زنگ بزنم ببینم🤣🤣🤣🤣

ب کی؟؟

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگووو میره تو گوش  از این سوسک بزرگا رفته بود تو گوش خواهرم درم نیومد تا خودش خشک شد مدتها بعد ...

وای یاخدا 😳😳😳😳😳😳😳

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
احساسش نمیکنین توصورتتون که بگیرینش ؟

موقع خواب الان همه خوابن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اخه شنیدم کرم بره تک گوش پرده گوشو سوراخ میکنه حالا چی میشه چندش؟ کجا میرع؟😭

ترکی؟😂

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
نگووو میره تو گوش  از این سوسک بزرگا رفته بود تو گوش خواهرم درم نیومد تا خودش خشک شد مدتها بعد ...

اخه چجوری😫

کرمه😑🥴

بزن 

خبرشو بده 

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
مطمئنی؟ امیدوارم بمیره😤😤😤وای من متنفرم ی جوری از وسط سیب اومد بیرون زهرترک شدم😩سرشو اورد بالا ...

اره دیگه اون رطوبت داخل میوه رو واسه ادامه زندگی نیاز داره رو فرش خشک میشه،در ضمن کرم میوه رو اگرم بخوری هیچی نمیشه من اخیرا شوهرم یک کیلو سیب خریده همش خوش مزه ولی کرم داره وسط گاز زدن یهو میبینم بعله داره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اشکال نداره پیدا میشه  من فک کردم نصف کرمو همراه با سیب خوردی

😷😷

وا خوب دور  واطرافتو با چراغ گوشی خوب وارسی کن میبینش

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده