2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 108 پست
انتخاب مادرشوهرم بودی بازم یه بهونه ای داشتن واسه ناراحتی😅 راجع به رفتار با جاری هم وقتی دیدی رفتا ...

باهمه انقدرخوبم ولی توقع هامیره بالا وانهایک صدمم وقت نمیزارن یعنی الان فکرکنم دوستم کیه اصلادوستی نمی بینم

😂

والا😂😂 الکی غصه دعواتونو نخور 

نگو که دعوا کردیم و قهریم دوسم نداره اصلانم اینجوری نیست

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهمه انقدرخوبم ولی توقع هامیره بالا وانهایک صدمم وقت نمیزارن یعنی الان فکرکنم دوستم کیه اصلادوستی ن ...

اشکالی نداره باعث شده متوجه بشی کی ارزش دوستی و خوبیتو داره کی نداره

این وسط فقط اونا ضرر میکنن نه شما

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

منم دو تا داداش دارم ولی اینجوری نیستم بیخیالم 😂 شما چون فقط خواهر نبودی براشون واسه همین حستون ان ...

جدی میگی؟من فکرکردم همه خواهرا اینجورن

داداشم فقط کلاس دوم بود ک اینجورشد دومی هم نوزادبود همیشه پیش خودم بود هرشب باهم می خوابیدیم وداستان میگفتم همدم تنهایی هام بود ولی هیچ روزی هیچ حرفی نمیزنم همیشه می ریزم توی خودم نهایت باخدا نهایت بامادرم توی دلم 

اشکالی نداره باعث شده متوجه بشی کی ارزش دوستی و خوبیتو داره کی نداره این وسط فقط اونا ضرر میکنن نه ...

چرا اخه⁦☹️⁩🤧من همیشه میرم پیام میدم وقت میزارم انهانه 

حتی گاها دلموشکوندن 

جدی میگی؟من فکرکردم همه خواهرا اینجورن داداشم فقط کلاس دوم بود ک اینجورشد دومی هم نوزادبود همیشه پی ...

اره بابا ..بعدم خیلی ها هستن چش ندارن همو ببینن از بس دعوا میکنن با هم😂

شما چون بزرگشون کردید یه جورایی به جای اینکه خواهر باشید بیشتر مادرید احساس مادرانه دارید اونا  هم صد در صد حسشون مثله شماست 

مشکلات هورمونی وخیلی چیزها یک سال دوندگی می کنم خوب نمیشم هیچ کسم ندارم باش دردودل کنم شهرونگاه میکن ...

گلم میدونم سخته تنهایی ومریضی اما باور کن همه همینن همه مشکل دارن تو تنها نیستی پاشو پاشو یه کاری کن واسه حال دلت شاید به امید خدا عمر طولانی داشتی میخوای چندسال این حالو داشته باشی اخه تو نعمت زندگی داری ازش استفاده کن خودت باید به داد خودت برسی هرچند چه بهتر که کسیو داشته باشی کنارت.درس نمیخونی؟ازدواج نکردی؟

اره بابا ..بعدم خیلی ها هستن چش ندارن همو ببینن از بس دعوا میکنن با هم😂 شما چون بزرگشون کردید یه ج ...

کوچیکه خیلی وابسته است میگه 

امابزرگه ک دانشجوهست توداره خیلی اهل حرف زدن نیست اصلا 

ولی من حاضرم دنیاموبدم براشون انهاهیچ چیزشون نشه حتی زن گرفتن نیان پیشم ولی شادباشن 

چرا اخه⁦☹️⁩🤧من همیشه میرم پیام میدم وقت میزارم انهانه  حتی گاها دلموشکوندن

وای اخه چرا اینکارو میکردید؟

همینجوری پروشون کردی دیگه ای بابا

خیلی خیلی کمن ادمای که قدر محبت ادما رو بدونن

گلم میدونم سخته تنهایی ومریضی اما باور کن همه همینن همه مشکل دارن تو تنها نیستی پاشو پاشو یه کاری کن ...

یک لیسانسه معدل بالا ک کارنبودبراش ارشدقبول شدشیمی دارو مهندسی و...نرفت چون کارنبود الانم هرچی ادامه بدم سنم بالارفته ب درداستخدام نمی خوره ازدواج کردم

کوچیکه خیلی وابسته است میگه  امابزرگه ک دانشجوهست توداره خیلی اهل حرف زدن نیست اصلا  ولی ...

خب کوچیکه که کلا شما قشنگ مادرش بودی ..بزرگه هم اقتضای سنشونه خیلی از پسر ها تو دارن راجت نیستن حرف دلشونو بزنن

بعدشم کو تا زن بگیرن هنوز بچه ن

وای اخه چرا اینکارو میکردید؟ همینجوری پروشون کردی دیگه ای بابا خیلی خیلی کمن ادمای که قدر محبت ادم ...

انها خواهردارن مادر دارن وقت بگذرونن من تنهام همیشه حسودیم میشد ب انهایی ک اجی دارن ومیرن پیششون 

خب کوچیکه که کلا شما قشنگ مادرش بودی ..بزرگه هم اقتضای سنشونه خیلی از پسر ها تو دارن راجت نیستن حرف ...

اره بچن ولی ازبس سایتوخوندم میگم خدایانکنه اجی بدی باشم نکنه عشقم بهشون ضربه بزنه اصلاهم اهل دخالت نیستم بالاخره هم عروسم هم جاری 

یک لیسانسه معدل بالا ک کارنبودبراش ارشدقبول شدشیمی دارو مهندسی و...نرفت چون کارنبود الانم هرچی ادامه ...

عه ازدواج کردی پس میتونی روشوهرت به عنوان دوست حساب کنی درد ودل کن باهاش بابا خاالی شی 😀رشتتو دوس داری؟به رشته دیگه ای علاقه نداری؟

عه ازدواج کردی پس میتونی روشوهرت به عنوان دوست حساب کنی درد ودل کن باهاش بابا خاالی شی 😀رشتتو دوس د ...

رشتمو دوست داشتم خیلی سخت بود ولی بازم موفق بودم 

ب معماری وطراحی دکوراسیون علاقه دارم ولی