2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 108 پست
اصلا به سایت توجه نکن اینجا بیشتر بزرگنمایی میکنن.. مطمئن باش همچین چیزی نمیشه اصلا به این چیزا فکر ...

خیلی می ترسم دراینده داداشامو نداشته باشم اخه من فقط دپتا داداش دارم یک بابا 

بچه بودم خانواده مادرم رهامون کردن بعدهم خانواده پدرم 

دختربی مادرومحبت میکنن ؟امامن محبت ندیدم هرکس ب جرم مادرم زخممون زد من علاوه بر کمبود مادر کلی زخمی جامعه شدم⁦☹️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه بهشون توجهی نکن همون بهتر که نباشن  ادمای مزاحم زندگیتو حذف کن

امشب واتس وچیزامو پاک میکنم کسی ک مهم باشم میاد دنبالم 

همیشه ب همه من پیام میدم سراغشون میرم محبت میکنم چراکسی دنبال من نمیاد 

چندباربرای جاریم هدیه گرفتم ب همه محبت کردم اماهمه فقط زخم زدن 

خیلی می ترسم دراینده داداشامو نداشته باشم اخه من فقط دپتا داداش دارم یک بابا  بچه بودم خانواده ...

مطمئنم همچین چیزی نمیشه..اینجوری که متوجه شدم خیلی دوسشون داری اونا هم صد در صد بیشتر دوستون دارن چون شما هم بزرگتر شون بودی تنها خانوم خانوادتون پس اونا احتمالا وابستگیشون به شما بیشتره

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نمیدونم 

چرا نمیدونی؟ از رفتارش متوجه نشدی؟ ارتباطتون صمیمی نیست؟

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مطمئنم همچین چیزی نمیشه..اینجوری که متوجه شدم خیلی دوسشون داری اونا هم صد در صد بیشتر دوستون دارن چو ...

می رفتم سفرمی بردمش می رفتم بازارمی بردمش الانم هرجابرم می برمش 

بگن بمیرتا اوناشادباشن میگم باشه ازدانشگاه تندی می امدم اشپزی می کردم تاغذابخورن از بچگی مسیولیت گرفتم جایی نمی رفتم شایدباورت نشه۱۳به درم خونه می موندم 

من مادری نبودم امابیشترازخواهری بودم همش میگم اگه داداشام نباشن من کیودارم هیچ کسو 

امشب واتس وچیزامو پاک میکنم کسی ک مهم باشم میاد دنبالم  همیشه ب همه من پیام میدم سراغشون میرم ...

خب کارتون اشتباه بود دیگه ..از این به بعد اینکارا رو نکنید ..اصلا چرا باید واسه جاریتون کادو بگیرید؟ وقتی ارتباطتون دو طرفه نیست ...هر چی سردتر بر خورد کنید بیشتر بهتون احترام میزارن

خب کارتون اشتباه بود دیگه ..از این به بعد اینکارا رو نکنید ..اصلا چرا باید واسه جاریتون کادو بگیرید؟ ...

من عروس ک شدم هیچ کس برام شادنبود چون انتخاب مادرشوهرنبودم هیچ جاهم بهم هدیه ندادن بهم احترام نگذاشتن 

نمی خواستم جاریمم ناراحت باشه مثل من من بهش هدیه میدادم 

می رفتم سفرمی بردمش می رفتم بازارمی بردمش الانم هرجابرم می برمش  بگن بمیرتا اوناشادباشن میگم ب ...

مطمئن باش اونا بیشتر بهتون وابسته ان چون هم جای مادر بودی براشون هم خواهر ..انشالله  زنهای خوبی میگیرن و خیالتم راحت میشه 

امشب دعوامون شد نمیدونم فعلا ک قهریم 

خب دعوا که نمک زندگیه ..همه ی زنو شوهرها دعوا میکنن..میگن زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😁

مطمئن باش اونا بیشتر بهتون وابسته ان چون هم جای مادر بودی براشون هم خواهر ..انشالله  زنهای خوبی ...

ان شالله خوشبخت بشن ببینم شادن هیچی دیگه نمی خواهم 

همیشه میگم بیچاره حضرت زینب دلش خون شده خواهربودن خیلی سنگینه

من عروس ک شدم هیچ کس برام شادنبود چون انتخاب مادرشوهرنبودم هیچ جاهم بهم هدیه ندادن بهم احترام نگذاشت ...

انتخاب مادرشوهرم بودی بازم یه بهونه ای داشتن واسه ناراحتی😅

راجع به رفتار با جاری هم وقتی دیدی رفتارش مثله شما نیست باید بی خیالش می شدی هر کسی ارزش خوبی نداره 

ان شالله خوشبخت بشن ببینم شادن هیچی دیگه نمی خواهم  همیشه میگم بیچاره حضرت زینب دلش خون شده خو ...

منم دو تا داداش دارم ولی اینجوری نیستم بیخیالم 😂

شما چون فقط خواهر نبودی براشون واسه همین حستون انقدر عمیقه

انشالله خوشبخت بشن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز