2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 108 پست
انها خواهردارن مادر دارن وقت بگذرونن من تنهام همیشه حسودیم میشد ب انهایی ک اجی دارن ومیرن پیششون&nbs ...

عزیزمم😔

شما بجاش دو تا داداشه دسته گل داری خیلی ها داداش ندارن حسرت داداش داشتنو دارن.پدرتون بود خیلی ها پدر ندارن

شما مادرتونو از دست دادی ولی پدر و برادر داری حتما که نباید خواهر داشته باشی 

میدونم یکم کلیشه ای بود حرفم ولی خب واقعیته 😅

اینم میدونم جایگزین خواهر یا مادر نمیشه ولی خب خیلی ها هیچ کدوم از اینا رو ندارن و فقط حسرت داشتن یکیشونو دارن

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اره بچن ولی ازبس سایتوخوندم میگم خدایانکنه اجی بدی باشم نکنه عشقم بهشون ضربه بزنه اصلاهم اهل دخالت ن ...

گفتم که سایت خیلی بزرگنمایی میکنن اصلا توجه نکن بهشون 

انشالله عروس خوب و ماه گیرت میاد با هم مثله خواهر میشید

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزمم😔 شما بجاش دو تا داداشه دسته گل داری خیلی ها داداش ندارن حسرت داداش داشتنو دارن.پدرتون بود خ ...

بابای من بابانیست عشقه عشق یعنی حاضرم ۱۰۰۰۰۰۰باربراش بمیرم 

ولی من جوری بزرگ شدم ک تنهادختربودم حسم بین جنس مردبوده گاهی تنهاودرک نشده گاهی اسیب پذیرگاهی مثل مردا مغرور من حتی دلم خواهرم نمی خواد فقط یک دوست می خواهم ک بگه چته وکمکم کنه تنهام نزاره اونم پیام بده نمیدونم چراهرکس درگیرخودشه 

من ب هیچ کس بدنکردم اماهمش اذیتم کردن 

بابای من بابانیست عشقه عشق یعنی حاضرم ۱۰۰۰۰۰۰باربراش بمیرم  ولی من جوری بزرگ شدم ک تنهادختربود ...

دوستای خوبی پیدا نکردی فقط همین

این دوستای عتیقه رو از کجا پیداشون کردی 😂

انشالله سایه پدرت همیشه بالای سرتون باشه صحیح و سلامت باشن انشالله 

خداکنه فقط سایت نیست دور وبرم دیدم 

همه که مثله هم نیست

فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کن

به هر چی که فکر کنی و ملکه ذهنت بشه همون میشه پس همیشه مثبت و خوشگل فکر کن که همون بشه

دوستای خوبی پیدا نکردی فقط همین این دوستای عتیقه رو از کجا پیداشون کردی 😂 انشالله سایه پدرت همیشه ...

مرسی گلم والا هم کلاسی هم سفری خانومای دوستای همسرم ازهمه بدتر دسته ی اخر

رشتمو دوست داشتم خیلی سخت بود ولی بازم موفق بودم  ب معماری وطراحی دکوراسیون علاقه دارم ولی

برو راجع بهشون مطالعه کن عزیزم بعد شروع کن خونتو دکور کردن باور کن خیلی سرگرمت میکنه میتونی حتی اگه حوصلشو داری تحصیلم کنی تواین زمینه مشاوره دکور بدی به بقیه،برو دنبال یاد گرفتن یه زبان،شروع کن به کتاب خوندن هفته ای یه کتاب بخون،برو سراغ کیک واشپزی خوشگل خوشگل حتما روزی نیم ساعت ورزش کن تو خونه به خودت برس نماز بخون روزی شده یه ربعم بشین با تفکر قران بخون شاید برات پیش افتاده باشه اینا ولی اگه واقعا بهشون عمل کنی حال دلت خوب میشه شاید مشکلاتتو حل نکنه ها ولی حال دلتو خوب میکنه قویت میکنه واسه شکست مشکلاتت مشکلو همه دارن خب ولی بعضیا باهاش کنار میان وناامید نمیشن بعضیام میذارن مشکلات شکستشون بده

همه که مثله هم نیست فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کن به هر چی که فکر کنی و ملکه ذهنت بشه همون میشه پ ...

انقدر اذیت شدم ک فکرمم خوب نیست یک زمانی دخترشیطون دانشگاه بودم ازانهاک هرجامیرفتم ولوله بودها خیلی پرانرژی بودم امیدوار ب اینده همیشه فکرمی کردم میرم پتروشیمی الان ارزوهام خاک شدن

مرسی گلم والا هم کلاسی هم سفری خانومای دوستای همسرم ازهمه بدتر دسته ی اخر

اوخ اوخ خانومای دوستای همسر که یک در صد خوب در بیان😂

انقدر اذیت شدم ک فکرمم خوب نیست یک زمانی دخترشیطون دانشگاه بودم ازانهاک هرجامیرفتم ولوله بودها خیلی ...

چرا؟ ادامه ندادی درستو؟

برو راجع بهشون مطالعه کن عزیزم بعد شروع کن خونتو دکور کردن باور کن خیلی سرگرمت میکنه میتونی حتی اگه ...

من بامشکلات لعنتی بزرگ شدم تمام ک نمیشن بزرگترمیشن 

خونه ام ب روزه دکورش کم وبیش فنگ شویی می خونم پیاده روی میرم رژیم دارم رانندگی میکنم ولی باز راضی نیستم دلم می خواست موفق باشم توجامعه باشم دستم توی جیبم باشه ازخانم خونه بدم میاد دوست ندارم بشورم بسابم مثل زن نسل قبل پس فرقم چیه میدونی چی میگم؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز