خب واسه من غيرمنصفانس واقعا اصلا دليلي نداره كه به بعضيا خسودي كنم چون شرايطي رو كه اونا دارن منم ...
من یکی از همکارام با تحصیلات ارشد و رشته کم ارزش تر از من پول زیاذ در میاره🙄من با دکتری زیر دستشم. ولی اون مجرده، و فقط کار کرده ولی من به همه چی رسیدم. فقط تو شغل ازش عقبم... این میشه قصاوت غیرمنصفانه
من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به همه چي حتا اگه تو ي مورد شرايطش بدتر از منم باشه به همون شرايط بدش هم حسوذي ميكم و اين واسم عج ...
خوب علت ریشه ای رو باید بفهمی ، مثلا تو شرایط بد ، مورد توجه کسی قرار میگیره ؟ به شرایط بد فکر نکن به این فکر کن که اون شرایط چه چیزی رو ایجاد میکنه یا حتی شرایط خوب ، مثلا اینکه میتونه از پس خودش برمیاد ؟ اینکه ادم قوی هست و ...
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.