2777
2789

من کمتر شدم 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

فکر نکنم بشه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرم یکم کمتر شده 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

اینجا فقط جاریا حسودن که اونام نی نی سایت نمیان

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
اینجا فقط جاریا حسودن که اونام نی نی سایت نمیان

منم هستم و واقعا خسته شدم

نسبت به يكي از ذوستام بيشتره خيلي بيشتر

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

چطوري چيكار كردي

خودمو به سطحش رسوندم. بعصی اوقات مقایسه غیرمنصفانه میکردم و بیخود خودمو حرص دادم. یاد گرفتم غیر منصفانه خودمو سرزنش و مقایسه نکنم

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
چيكار كردين چطور

انگار گفتم مثبت فک کن واسه همه بخواه تا خدا هم برا ت بخواد و اینا بهتر شده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم هستم و واقعا خسته شدم نسبت به يكي از ذوستام بيشتره خيلي بيشتر

به چه چیز دوست حسودی میکنی ؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
خودمو به سطحش رسوندم. بعصی اوقات مقایسه غیرمنصفانه میکردم و بیخود خودمو حرص دادم. یاد گرفتم غیر منصف ...

خب واسه من غيرمنصفانس واقعا

اصلا دليلي نداره كه به بعضيا خسودي كنم

چون شرايطي رو كه اونا دارن منم دارم و حتا شرايط بهتري نشبت بهش دارم ولي بازم ...

اصن حسادت بيخودي هستش

نميفهممش

منم هستم و واقعا خسته شدم نسبت به يكي از ذوستام بيشتره خيلي بيشتر

من به خونه زندگی یکی از دوستام بقدری حسودی کردم که تا صبح خوابم نبرد. از خونه اش با بغض و خشم و غم شدید زدم بیرون. هنوزم از من تو ثروت جلوتره ولی من وضعیت شغلی و تحصیلی بهتری دارم. شوهرامونم تقریباً در یه سطحن. اون موقع مجرد بودم البته

به چه چیز دوست حسودی میکنی ؟

به همه چي

حتا اگه تو ي مورد شرايطش بدتر از منم باشه

به همون شرايط بدش هم حسوذي ميكم

و اين واسم عجيبه