2777
2789
عنوان

حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
خب واسه من غيرمنصفانس واقعا اصلا دليلي نداره كه به بعضيا خسودي كنم چون شرايطي رو كه اونا دارن منم ...

من یکی از همکارام با تحصیلات ارشد و رشته کم ارزش تر از من پول زیاذ در میاره🙄من با دکتری زیر دستشم. ولی اون مجرده، و فقط کار کرده ولی من به همه چی رسیدم. فقط تو شغل ازش عقبم... این میشه قصاوت غیرمنصفانه 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
من به خونه زندگی یکی از دوستام بقدری حسودی کردم که تا صبح خوابم نبرد. از خونه اش با بغض و خشم و غم ش ...

خب اين عادي تره

ولي اگه يكي سطحش پايين تر باشه كه حسودي نميكني

من به همونم حسودي ميكنم

بع بعضيا كمتر بضيا بيشتر

خسته شدم بخدا

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به همه چي حتا اگه تو ي مورد شرايطش بدتر از منم باشه به همون شرايط بدش هم حسوذي ميكم و اين واسم عج ...

خوب علت ریشه ای رو باید بفهمی ، مثلا تو شرایط بد ، مورد توجه کسی قرار میگیره ؟ به شرایط بد فکر نکن به این فکر کن که اون شرایط چه چیزی رو ایجاد میکنه یا حتی شرایط خوب ، مثلا اینکه میتونه از پس خودش برمیاد ؟ اینکه ادم قوی هست و ...

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
خوب علت ریشه ای رو باید بفهمی ، مثلا تو شرایط بد ، مورد توجه کسی قرار میگیره ؟ به شرایط بد فکر نکن ب ...

ارع درسته بايد برم دنبال ريشه اش

خوب علت ریشه ای رو باید بفهمی ، مثلا تو شرایط بد ، مورد توجه کسی قرار میگیره ؟ به شرایط بد فکر نکن ب ...

البته ي چيزيم بگما

دوست خوبي واسم نبوده

من قبلا حسود نبودم شايد بهم بدي كرده اينطور شدم نميذونم واقعا

مثلا الانم درسته باهم دوستيم ولي متوجه ميشم كه هر وقت بهم نياز دارع مياد سمتم

الان گفتي ريشه ياده اين افتادم

البته ي چيزيم بگما دوست خوبي واسم نبوده من قبلا حسود نبودم شايد بهم بدي كرده اينطور شدم نميذونم وا ...

چرا با همچی آدمی اصلا ارتباط داری ؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.