ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 عنوان کسی جنین سقط شده اش را داده آزمایش؟ 2745 بازدید | 29 پست جوابش چی بوده من دو هفته پیش سقط کردم هنوز جوابش نیمده سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 1399/06/18 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 فک کنم یه ۲۰روز یه ماه طول میکشه جوابش بیاد من داذم اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 فک کنم یه ۲۰روز یه ماه طول میکشه جوابش بیاد من داذم آره بهم گفت یک ماه طول می کشهشما کی دادین جوابش اومده؟ سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
مامان_سامیار151 عضویت: 1395/07/08 تعداد پست: 21471 من چند سال پیش سقط بخاطر ناهنجاری جنین داشتم ولی ازمایش ندادم حدود 3 سال بعدش بارداری موفق داشتم که دخترم بدنیا اومد
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 آره بهم گفت یک ماه طول می کشه شما کی دادین جوابش اومده؟ اره من ۳ماه پیش داده بودم چیز خاصی نبوده دکتر چیزی نگفت فقط گفت مشکلی نیس ؟شما چرا سقط شده اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 من چند سال پیش سقط بخاطر ناهنجاری جنین داشتم ولی ازمایش ندادم حدود 3 سال بعدش بارداری موفق داشتم که ... نه من خودش قلبش از کار افتاد و چون سومین بچه ام بود که اینطور می شد دکتر گفت باید بدی آزمایش سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 اره من ۳ماه پیش داده بودم چیز خاصی نبوده دکتر چیزی نگفت فقط گفت مشکلی نیس ؟ شما چرا سقط شده& ... یعنی ممکنه متوجه نشن ؟من نه هفته بودم قلبش هم تشکیل شده بود اما سه روز بعد از کار افتاد سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 نه من خودش قلبش از کار افتاد و چون سومین بچه ام بود که اینطور می شد دکتر گفت باید بدی آزمایش من نه اولین سقطم بود و دومین بچم یه دختر۳ساله ناز دارم خدارو شکر اسپرین مصرف میکنی اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 اره من ۳ماه پیش داده بودم چیز خاصی نبوده دکتر چیزی نگفت فقط گفت مشکلی نیس ؟ شما چرا سقط شده& ... شما چند هفته بودی ؟ سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 یعنی ممکنه متوجه نشن ؟ من نه هفته بودم قلبش هم تشکیل شده بود اما سه روز بعد از کار افتاد دقیقا برای منم تو۶هفته قلبشم شنیدم رفتم تو۹هفتگی لکه دیدم رفتم سونو گفت تو همون ۶مونده کورتاژ کردن اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 من نه اولین سقطم بود و دومین بچم یه دختر۳ساله ناز دارم خدارو شکر اسپرین مصرف میکنی من بچه اول و دومم سالمند و بدون هیچ مشکلی بچه سومم ۳۷ هفته مرده به دنیا اومدبچه چهارم ۱۴ هفته بچه پنجم ۹ هفتهدکتر گفت احتمالا جهش ژنتیکی داشتی و این اتفاق برات میوفته سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 من فک میکنم دکترمن گیج بازی در اورد چون اون موقع سونو بهم گفت جفتش یکم ضعیفه اگه اسپرینی چیزی میداد شاید الان مونده بود اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
delisaaaa عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1863 من بچه اول و دومم سالمند و بدون هیچ مشکلی بچه سومم ۳۷ هفته مرده به دنیا اومد بچه چهارم ۱۴ هف ... اخی عزیزم قسمت هرچی باشه میدونم خیلی سخته واقعا ادم داغون میشه اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 دقیقا برای منم تو۶هفته قلبشم شنیدم رفتم تو۹هفتگی لکه دیدم رفتم سونو گفت تو همون ۶مونده کورتاژ کردن دکتر می گفت معمولا بچه های ناقص و مشکل دار خودشون اوایل بارداری از بین می رن سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم
ماشین__عروس مدیر استارتر عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 365 من فک میکنم دکترمن گیج بازی در اورد چون اون موقع سونو بهم گفت جفتش یکم ضعیفه اگه اسپرینی چیزی میداد ... زیر دو ماه فکر کنم آسپرین ندن چون باعث لکه بینی و سقط می شه سومین بچه ام بود که از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم