2777
2789
عنوان

سرگذشت تلخ من😞😞😞

1313 بازدید | 20 پست

من یه دختر درونگرا بودم از اول یه خواهرو برادر داشتم بابام معتاد بود مامانم از دوم دبیرستان درو باز گذاشته بودن هر کس ناکسی میومد خواستگاری مامانم هی تو گوشم میخوند اگه ازدواج نکنی بابات معتاده تابلو کسی نمیگیرتت ما نه مهمونی میرفتیم نه مسافرت یه زندگیه سگیه سگی کارمون این بود موقع دعوا از هم جدا شون کنیم مامانم صبا میرفت بیرون تاشب خونه خواهرش مادرش ما میشستیم میرفتیم من خسته بودم یه دختر چایی به دست تو خواستگاریا حرفم اعتراضم راه به جایی نمیبرد درسم عالی بود ترم اول سالی که میخواستم دیپلم بگیرم بین همه ی ریاضیا و تجربیا من 20شدم ولی چه ارزشی داشت شاید باورش سخت باشه ولی من بابت هر جواب رد با کفگیر کتک میخوردم من فقط میخواستم درس بخونم  بابام رفتارای بدی داشت مانتوم گشاد بود گیر میداد تحقیر میکرد

خو

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

وسطای سال اخر دبیرستان شوهرم خواستگاریم اومد من از تیپو قیافش خوشم اومد منو چه به زندگی رفتاراشون منو مجبور به ازدواج با خانواده ای پر جمعیت و هشت سال بزرگتر از خودم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نامزدی برای شناخت نه هیچی وقتی عقد برای اولین بار ناهار خونشون بودم زنگ زد فحش میداد چرا نمیای خونه ولی جلوی شوهرم خیلی خوب بود بهم میگفت حالا غلط کن تا برات عروسی نگیرن در صورتی که من یه دختر چشم و گوش بسته بودم که از هیچی خبر نداشت

کل عقد ما 5ماه شد من اون دختر واقعا پاکو و درسخون تسلیم شدم کم اوردم قرار بود یه خونه نزدیک به بابام اجاره کنن ولی نکردم ومن یه جای دور رفتم کسی بهم سر نمیزد کسی مواظبم نبود 

حالا خونه ماشین،داره میگه چرا نمیخندی شاد نیستی من تموم شدم من هفده سالگیم با ارزوهام مردم خودشم میدونه دیگه زندگی با من فایده نداره این روزا هر دومون با تردید به ادامه این زندگی فکر میکنیم

من اصلا به مسبب بدبختیام فکر نمیکنم من مهرم بالاست خونه به نامم میکنه میخوام با بچه هام سه تایی زندگ ...

فقط بعدمادی نیس .آثار روانی طلاق دیوونت می‌کنه جامعه مااصلاطلاق نمیپذیره اگرخانوادت بودن راحتتر می‌تونستی تحمل کنی

عزیزم برگشت توفایده ای نداره پس بهتره بری مشاوریجوری خودت نجات بدی ازطلاق

ازش بدم میاد خیلی منو میزد من بچه بودم ولی میزد خیلی بد میزد با فریب طلاهامو فروخت من با طلاق بی طلاق تنهایی میخوام میخوام گمشه نباشه