2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس با نو جون من یه 2 جفت اردک داشتم از بچگی خریدمش پدر بزرگم خودش واکسنشو زده بود ولی مادهش بعد 1 سالو نیمش اونم از پاهاش شروع شد دیگه خوب راه نمیرفت 20 تا تازه تخم کرده بود کلیی ذوق کرده بودم که بدنیا بیان ولی نرهه مثه چی عاشقم بود هرکی میامد طرفم بهش میپرید غیرتی بود حسابی .

ولی اخر سر ماده پاهاش خشک شد بعد دهنش کف کردو مرد .

دیگه من موندم با تخماش طفلی رو تخما نشسته بود مرد اینقدر گریه کردممممممممممممممم ماده هم ازم میترسید برعکس نره......
.
نفس بانو جون

واقعا دلم میسوزه

مهسان جون اگه میخواهی خوب شه البته 80 % امکانشه یه سیرو ریز کن یکیش حالت خلال بکن بکن تو حلقشون .
سرحال میشن ایینشالا /

ما یه مرغدونی داشتیم حدود 7 یا 8 تا یه روز تابستون بود اینقدر اینها بیحال بودن طوری که همون فکر کردیم بمیرن البته واکسن خورده بودن

پدربزرگم هم دست به کار شد سیر تازه گرفت همشو خلال کرد به اندازه گلوشون یه کوبیده کوچولو به سیر زد که سفتیش هنوز باشه کردش تو حلق همشون یهووییی همشون زیرو رو شدننن هیییییییی قد قد میگردنننن دیگه خوب خوب شدن هیچوقت هم مریض نشدن . دیگهههه این داستانی شد که تو فامیلامون همه میگننن خخخخخ معروف شد رفت .
.
مهسا نبی جون اگه واقعا دارن میمیرن همین روشی که من بهت گفتم امتحان کن از هم دور نگهشون دار . ممکنه اول بسوزن کمی ولی خاصیت سیر که میدونی

هرچند ممکنه حرفم خنده دار باشه سیرو کردن تو حلقشون ولی کاری که ما کردیم از مرگ نجاتشون دادیم .

اگه نا امید شدی سیرو بهش بده ولی باید تو حلقش بکنی که نتونه پس بده .
اگه راهی پیدا کردین بهتر شد که اینشالا زنده بمونن من طاقت ندارم مردنشونو ببینم ....

اصلولا همیشه از این تعریفا همه میخندن اخر سر هم میگیم عجب سیر چه کارها نمیکنه .
.