2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هان😑😑😐😐چرا؟؟؟؟؟!!!!؟

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

امروز چخبرتونهههه چخبرتونهههههههه همه خودکشی انلاین راه انداختن🥴

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
بخدا جدی میگم فقط کمک میخوام چجوری اینکارو کنم

مردن که کمک نمیخواد بیافکرکن خودکشی کردی ازشانست دستو پات کج شدفقط ،به اون یکی هم گفتم،اونموقع چقدحسرت برگشتن به امروزتو خواهی داشت😐 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
مردن که کمک نمیخواد بیافکرکن خودکشی کردی ازشانست دستو پات کج شدفقط ،به اون یکی هم گفتم،اونموقع چقدحس ...

خب کمکم کنید چجوری بمیرم بدون اینکه بدونن خودکشیم بوده، نمیخوام آبرو خونوادمم بره

♥️
خب کمکم کنید چجوری بمیرم بدون اینکه بدونن خودکشیم بوده، نمیخوام آبرو خونوادمم بره

خب عزیزم من چون وسط کلی آوار روی سرم بازم قوی بودم،تجربشوندارم،شریک جرم میخوای وجدانت هست