mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 عنوان زندگی 89 بازدید | 13 پست میخوام خودمو بکشم.. ♥️ 1399/06/18 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 هان😑😑😐😐چرا؟؟؟؟؟!!!!؟ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 منم همینطور امیدوارم فردا صب پا نشم چجوری خودمو بکشم؟ ♥️
بریتنی__ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 1116 چجوری خودمو بکشم؟ خودکشی نکن اون دنیا با گل و شیرین منتظر ما نیستن
mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 هان😑😑😐😐چرا؟؟؟؟؟!!!!؟ من الان ب صفر رسیدم نمیتونم زندگی کنم، فقط نمیدونم چجوری بمیرم، میخوام کسی کمکم کنه ♥️
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3222 امروز چخبرتونهههه چخبرتونهههههههه همه خودکشی انلاین راه انداختن🥴 ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 خودکشی نکن اون دنیا با گل و شیرین منتظر ما نیستن خدا بخشنده تر ازاونه اون دنیام بیچارم کنه ♥️
mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 امروز چخبرتونهههه چخبرتونهههههههه همه خودکشی انلاین راه انداختن🥴 بخدا جدی میگم فقط کمک میخوام چجوری اینکارو کنم ♥️
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3222 بخدا جدی میگم فقط کمک میخوام چجوری اینکارو کنم مردن که کمک نمیخواد بیافکرکن خودکشی کردی ازشانست دستو پات کج شدفقط ،به اون یکی هم گفتم،اونموقع چقدحسرت برگشتن به امروزتو خواهی داشت😐 ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯
mashooo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 402 مردن که کمک نمیخواد بیافکرکن خودکشی کردی ازشانست دستو پات کج شدفقط ،به اون یکی هم گفتم،اونموقع چقدحس ... خب کمکم کنید چجوری بمیرم بدون اینکه بدونن خودکشیم بوده، نمیخوام آبرو خونوادمم بره ♥️
me70lani عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 3222 خب کمکم کنید چجوری بمیرم بدون اینکه بدونن خودکشیم بوده، نمیخوام آبرو خونوادمم بره خب عزیزم من چون وسط کلی آوار روی سرم بازم قوی بودم،تجربشوندارم،شریک جرم میخوای وجدانت هست ⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆♀️⛔ ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯 به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎 🥴☝️ منم داروغه ناتینگهام هستم💯