2777
2789
عنوان

جوووش😑🌹

113 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گفتم شاید تحربه من بدرد کسی بخوره😐💐

اون کرم کوچیکه ضدآفتاب شیرین بیان هس که گیاهیه واسه پوست چرب اصلا برق نمیندازه عالیهههه قیمتشم21تومنه

دومی هم کرم جوانه گندم هس باعث شادابی و شفاف سازی میشه خیلی خوبه ازش راضیم باید خیلی کم استفاده بشه بیشتر مناسب پوستای خشک و مختلط هس

سومي هم اسکرابه😍خیلی عالیه18تومن 5ماه پیش خریدمش هروقت صورتم پر جوش سرسیاه میشه استفاده میکنم عالیه🤤🤤

اون ماسک اخری هم عشقههههه عشقققق😂😂😂خیلییی عالی باید بذارینش داخل یخچال وقتی میزنین صورتتون صورت کاملا شفاف و تمیز و شاداب میشه😍😍😍😍جوشا هم کاملا تمیز میکنه💐🌹❤️البته من سفیده تخم مرغ هم پیشنهاد میکنم ❤️

از کجا بخریم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتای اولی عطاری دوتای بعدی لوازم آرایشی و بهداشتی🌹

مرسی ❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
منم بینی و اطراف بینی هرچقدر از بینی دورتر چربی کمتر😐ممنون از تاپیکت🌷خیلی دنبال ضدآفتاب مناسب بودم

فداتبشمم ❤️🌹

اولش میزنی رو پوست رنگی هس بعد نیم ساعت کاملا جذب میشه و زیر کرمپودر هم به راحتی میشه استفاده کرد💐🌹❤️💋