2777
2789

من زن بابادارم این زن بابام خیلی موزیه خیلی اذیتم کردن نه جهاز بهم دادن نه سیسمونی کلا اصلا برام کاری نکردن موقع ازدواجم فقط منودادن به شوهرم همین😐خودم باپولی که سرکاررفته بودم جمع کرده بودم حلقه خریدم کت وشلوارخریدم یک سری خورده ریزدیگه 😐الان 8ساله ازدواج کردم کلا آینه دقن شوهرم براشون کابینت ام دی اف زد هرروزمیگفتن بیا اینجاشودرست کن اونجاشودرست کن کلی چیزای دیگه یه گازاستیل آینه ای معمولی داشتن موقع کابینت زدن من گفتم شیرینی کابینتا بدش به من بابام گفت بردارببرمال تومن گازم فرگازبوداما سفیداونوگذاشتم کنار چندروزی یه بارزن بابام اس میدادگازموبده یا گازخودتوبده می خوام وفلان🤦‍♀️منم گفتم پدرمنودرآوردی بیا وردارببرخجالت بکش دست ازسرمنم برداریداومدبردمنم قطع رابطه کردم. 

الان یک سال گذشته میگم نکنه مردم بگن این دخترنیست که بخاطریه گازباپدرش قطع رابطه کرده یا بچه هام بزرگ بشن بگم بخاطرگازباهاشون قطع رابطه کردم مسخرم کنن🤕

شما میگیدمن چیکارکنم آشتی کنم؟ چجوری آشتی کنم ضایع نمیشم غرورم نمیشکنه؟ 😥بگین چیکارکنم؟ 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

فقط با بابات

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط با بابات

یعنی چ جوری برام سخته خیلی باهاش رودربایسی دارم چجوری آشتی کنم مثلا زنگ بزنم یا برم خونشون

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

نمیدونم من باشم آشتی نمیکنم سرمو به زندگیم خودم گرم میکنم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

برو خونش حال زن بابا رو هم. با خنده بگیری. منم زن بابا دارم درکت میکنم. البته زن بابا من عوضی عالمه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
چجوری جهاز ندادن ینی همشو خودت خریدی؟؟بنظر من ک قهرنباش مهم نیست اشتی کن بالاخره باباته اون

نه جهازنخریدم به کل فامیلم گفتم ب جای پول برام وسیله بگیرن اونام وسیله خریدن

مطمئنی فقط به خاطر این مسأله می خوای آشتی کنی؟

مسأله ی محبت به پدرت نیست ؟

یا هر چیز دیگه ؟

جوابت خیلی مهمه برای این که بگم باهاشون از سر بگیر رابطه رو 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
برو خونش حال زن بابا رو هم. با خنده بگیری. منم زن بابا دارم درکت میکنم. البته زن بابا من عوضی عالمه

بعدیک سال چجوری برم روم نمیکنه🤕

مطمئنی فقط به خاطر این مسأله می خوای آشتی کنی؟ مسأله ی محبت به پدرت نیست ؟ یا هر چیز دیگه ؟ جوابت ...

دلم برای بابام تنگ شده هرچنداذیتم کردن اما دلم تنگه😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز