2777
2789

هفته 27 هستم جنین یک کیلو هست دکتر گفت خیلی کمه و ریزست جیکار کنم. همه چی هم میخورم از اجیل بگیر تا شیر و بستنی خیلی تاراحتم   تا به دنیا بیاد 3 کیلو نمیشه مطمئنم 

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من ۲۷ هفته ۹۰۰گرم بود بچم به دنیا اومد ۴ کیلو بود مهم ماه اخره از هفته ۳۲ به بعد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

والله من ۲۷ هفته ۹۰۰گرم بود بچم به دنیا اومد ۴ کیلو بود مهم ماه اخره از هفته ۳۲ به بعد

راس میگین ؟؟؟ یعنی این دوماهه باقی مانده رشد میکنه وزنش بیشتر میشه ؟؟؟ 

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 

عزیزم به نظرم نرماله رو جدول رشد جتین نگاه کردم از سایت های معتبره.اصلا استرس نگیر بستنی هم زیاد نخورد خدای نکرده دیابت بارداری نگیری.تخم مرغ و سویق سنجد مصرف کن برای وزن گیری بچه خوبه.ولی وزنش کااملا نرماله خیالت راحت بیشتر وزن گیری بچه ماه ۹ هست بعدم لازم نیست حتتتما بچه ۳ کیلو باشه.من خودم ۲۳۰۰ بودم به دنیا که اومدم.الانم خدتروشکر کاملا سالمم😅

بعضی دکتراهم فقط میخان از خودشون یچی بپرونن،یه کیلو واسه ۲۷ هفته خیلی خوبه عزیزم برای جی به خودت استرس میدی اخه،،بعدشم از هفته ۳۲ به بعد وزن گیریشه و مطمئن باش وزن میگیره چرا انقدر درگیر این چیزایین 

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉
عزیزم به نظرم نرماله رو جدول رشد جتین نگاه کردم از سایت های معتبره.اصلا استرس نگیر بستنی هم زیاد نخو ...

ممنون عزیزم . من خودم 2700 بدنیا امدم الانم شبیه گوریلم والا. ولی دوس دارم نی نی تپولی بشه. 

سویق سنجد چیه از گجا بگیرم ک معتبر باشه ؟

راس میگین ؟؟؟ یعنی این دوماهه باقی مانده رشد میکنه وزنش بیشتر میشه ؟؟؟ 

اره بابا من هفته ۳۴ رفتم گفت ۲۱۰۰هفته ۳۸ رفتم ۳۸۰۰بود دنیا اومد یه ۵۰ گرم می خواست چهار کیلو بشه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بعضی دکتراهم فقط میخان از خودشون یچی بپرونن،یه کیلو واسه ۲۷ هفته خیلی خوبه عزیزم برای جی به خودت است ...

نی نی خوشگل شما چقد بود وزنش ؟