2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آآ من شنیدم 5 و 6 تومنه

نه من خودم علوم پزشکی میخونم اصلاااا اینطور نیست

ارشد بگیرن 3 تومن ممکنه بشه

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
نه من خودم علوم پزشکی میخونم اصلاااا اینطور نیست ارشد بگیرن 3 تومن ممکنه بشه

وا چطور ممکنه تو شهر ما هوشبر برا هر بی هوشی ۷۰۰ میگیره😐😐😐😐😐

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
چرا این قد کمه

چون فقط دستیار هوشبری میتونن بشن

دکتر هوشبری کسیه که پزشکی خونده تخصص هوشبری گرفته

دکترای هوشبری نمیذارن کسایی که

کارشناسی هوشبری خونده حقوقشون زیاد بشه که دستیار باقی بمونن

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
حقوقشون چندان خوب نیس 1-2 تومنه تهرانو سراغ ندارم این رقم کلیه برای این رشته

چرا الکی اصلاعات غلط میدین با ماهی یکی دوتومن که هیچ کس کار نمیکنه من خودم هوشبرم سال دوم کارم هم هست ماهی ۴ میگیرم با اضافه کاری و اینا به ۵ و ۶ هم میرسه 😐😐😐