2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آآ من شنیدم 5 و 6 تومنه

نه من خودم علوم پزشکی میخونم اصلاااا اینطور نیست

ارشد بگیرن 3 تومن ممکنه بشه

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
نه من خودم علوم پزشکی میخونم اصلاااا اینطور نیست ارشد بگیرن 3 تومن ممکنه بشه

وا چطور ممکنه تو شهر ما هوشبر برا هر بی هوشی ۷۰۰ میگیره😐😐😐😐😐

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
چرا این قد کمه

چون فقط دستیار هوشبری میتونن بشن

دکتر هوشبری کسیه که پزشکی خونده تخصص هوشبری گرفته

دکترای هوشبری نمیذارن کسایی که

کارشناسی هوشبری خونده حقوقشون زیاد بشه که دستیار باقی بمونن

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
حقوقشون چندان خوب نیس 1-2 تومنه تهرانو سراغ ندارم این رقم کلیه برای این رشته

چرا الکی اصلاعات غلط میدین با ماهی یکی دوتومن که هیچ کس کار نمیکنه من خودم هوشبرم سال دوم کارم هم هست ماهی ۴ میگیرم با اضافه کاری و اینا به ۵ و ۶ هم میرسه 😐😐😐