2777
2789
بچه ها چقد بیقراری میکنید، اخه مگه اولین باره بورس اینطوری میشه خب صبور باشید دیگههههههه

بله اولین باره که دولت خودش ماهارو به بورس دعوت کرده وموجب ضررمون شده. آرامش رو ازهمه زندگی ها گرفته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط میدونم هرچقدر ضرر کنی باید ۲برابر سود کرد تاجبران بشه مثلاا ۵۰درصد ضرر ۱۰۰درصدسودمیخواد  ...

این تئوری درسته اما خب اگه مثلا شما ۱۰ روز منفی خوردی با ۱۰ روز مثبت پولت جبران میشه

🥰😍😍😉🙃
بله اولین باره که دولت خودش ماهارو به بورس دعوت کرده وموجب ضررمون شده. آرامش رو ازهمه زندگی ها گرفته

بابا تو اخبار دقیق یادم نیست روحانی بود یا رئیسی میگفت واسه بورس از پیرمردا میخوایم خونه زندگیشونو نفروشن

نگو یه ریگی بوده که از قبل هشدار دادن 

بابا تو اخبار دقیق یادم نیست روحانی بود یا رئیسی میگفتم واسه بورس از پیرمردا میخوایم خونه زندگیشونو ...

بله دقیقا میگفتن خونه و ماشینو طلا نفروشین برای بورس با پول مازادتون بیایین تا مااونو بالا بکشیم خزانمون خالی شده 

از همون اولم کاملا مشخص بود قراره به گند کشیده بشه، چقدر اقتصاددانها هشدار دادن، فقط دولت قصدش بالا کشیدن پول مردم بود.

عزیزم دولت برنامش اینه که بگه سکه و خودرو بازار امنی نیست و بورس بازار سود ده هست پس اینم جزیی از بازیه که به مردم بگه با اینهمه سقوط و نوسان بورس سود میده. 

بازی فرق کرده ولی برای شواف هم که شده سود میده 

😑😑😑😮 منفی شده بود

ینی چون منفی شده متوقف کردن؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
عزیزم دولت برنامش اینه که بگه سکه و خودرو بازار امنی نیست و بورس بازار سود ده هست پس اینم جزیی از با ...

و عملا نشون داد دقیقا سکه و خودرو بازار امنه

یکم عقل سلیم رو بذاریم جلومون چجوری میشه مملکتی که صنعتش خوابیده و ورشکست شده، رکود اقتصادی داره حالا بیاد سهام کارخونه های ورشکسته و یا بعضا کارخونه و موسساتی که اصلا وجود خارجی ندارن همینجور رشد کنه؟

کجای دنیا دست دولت وسط بورس داره می چرخه؟

اندکی تامل

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز