2777
2789
افشای الف داره بازم نمیشه امروز

حلا در کل این متوقف شدن خوبه؟؟

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و عملا نشون داد دقیقا سکه و خودرو بازار امنه یکم عقل سلیم رو بذاریم جلومون چجوری میشه مملکتی که صنع ...

عزیزم من متوجه حرفت هستم من خودم سرمایه گذاری و.پس اندازم رو بصورت طلا انجام میدم چون به نظرم نقدشوندگی بالاتری داره و من هم به دید بلند مدت بهش نگاه میکنم. دیدم سود کردن نیست از بین نرفتن ارزش پولمه، ولی کسی که برای سرمایه گذاری وارد بازار بورس و سکه و خودرو میشه یعنی میخواد از موقعیت ها و نوسان ها و سیاست ها سود ببره پس باید گوش به زنگ باشه چون خودش انتخاب کرده. اعتماد کرده 

ببین قرار بود پول من 20 میلیون بیاد روش.خوب داشت پیش میرفت تو منفی باز شد همه شاکی هستن از این سهم ب ...

الان باز شده؟؟؟؟من فکر کردم روزای مثبت بازار بوده.

منم ثاخت داشتم افشا خورد ۲۲درصد منفی شد😐😐۱۴میلیون داشتم مونده ۷تومن.همینجورم میاد پایین نمیفروشم که کلی توضررم.بخوامم کسی نمیخره

الان باز شده؟؟؟؟من فکر کردم روزای مثبت بازار بوده. منم ثاخت داشتم افشا خورد ۲۲درصد منفی شد😐😐۱۴میل ...

اره باز شد.بدم باز شد.متاسفم براشون.بازم خدارو شکر اصل پولم نرفت

اره باز شد.بدم باز شد.متاسفم براشون.بازم خدارو شکر اصل پولم نرفت

اره همه توضررن واقعا

ولی دستوری.وگرنه سهمی که افشای الف بخوره خیییلی بیشتر باز میشه.من سهامم ۳بار افشا خورده الان باید ۵تومن باشه ۴۰۰تومن🤐🤐

عزیزم نفروش ان شاالله میره بالا.سال ۹۲ام اینطور بوده ولی خوب شده 

شما از چ سالی تو بورس هستید.سود دهی خوبی براتون داشته؟

یکساله.شاخص رو۴۰۰هزارواحدبود واردشدم .این همه جمعیت نبود .سود خاصی نکردم چون زود میفروختم.شستا رو با یه تومن سود فروختم.ولی دوستم صبر کرد ۳۰میلیون فروخت.!!!

بورس یعنی صبر.خداروشکر درس بزرگی گرفتم وفهمیدم صبر کنم

بچه ها چقد بیقراری میکنید، اخه مگه اولین باره بورس اینطوری میشه خب صبور باشید دیگههههههه

اولین   بار نیست  بورس اینجوری  میشه   ولی فک کنم شما   اولین باره  که  اومدید بورس  

ولی اولین بار میست اینطوری شده درست میشه انشالله

اولش  میگم ببخشید  مشکل اصلی اینه که کلش آو کلنز تو گوشی کارمندها و بقال ها و جوونا جاشو به اَپ خرید و فروش سهام بورس داده.

اولین   قانون بورس  حد ضر و حد سود گذاشتن   واسه خودتونه         خدایی اشتباه   میرید  راه رو  

اصلا احساسی   عمل نکنید    هی بگید  ایشالله  هم به کارتون نمیاد      ضرر و از هر جا  بگیرید    سوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز