2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
توی همین تاپیک ببین چن نفر مسگن از داروهای بارداری زخیره تخمدانشون اومد پایین و... میترسم بخدا منم

انشاالله که شما اینطور نمیشید 

از همون اول کار برید یه دکتر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بحث مراجع نیست. بحث دل خود آدمه. چاره ای هم نیست. محبوریم. چجوری شوهر رو راضی کنم اون خودش ۳ سال ...

با زبون و سیاست زنونه اینکه بشینی براش توضیح بدی تو مراکز میری بگو ببین اینا همه مثل منو تو هستن پس فقط منو تو تنها نیستیم بهش ارامش بده و حس اینکه درکش میکنی چ کار سختیه اما ممنونی که برای هر دو نفرتون اینکارو انجام میده به همین راحتی منم همسرم مقاومت میکرد بعد که واقعیت رو دید فهمید الان دیگ مشکلی نداره و همکاری میکنه

علم پزشکی هیچوقت کامل نیست همیشه تلاشت رو بکن که بعدا نگی چرا کم تلاش کردم اگر اینکارو میکرد اینجوری ...

من ابن سينا رفتم پيش عارفي

نميدونم چطور انقد ازش تعريف ميكنن خيلي نسبت به مريض بي مسئوليته

ديگران راقضاوت نكنيم.
ماخیلی ناشکریم. بخدا. خدا بهمون همینطور داده نعمتش. قدر نمیدونیم. 

بخدا بعضی وقتا تو خیابون میبینم مردم اصلا حواسشون به بچها شون نیست همینجوری بچها از شیشه بیرون یه کارای میکنن ادم میمونه 🤨

دوستان ذخیره تخمدانی نمیگم موثر نیستا اما مهمتر از خود ذخیره کیفیت تخمکهاس که خیلی اهمیت داره پس خودتون رو درگیر ذخیره تخمدانی نکنید این مسائل رو بسپارید به دکترتون شما فقط خودتون رو اماده کنید برای بارداری

چرا اعصابتون خراب شد 

این‌که همه این جووونا. با این اقتصاد . باید در بیمارستان دارو .دوا. دکتر. دوتا دختر خاله دارم خواهر هستن. خاله ام همین دوتا دختر داره. یکیشون ۱۷ ساله عروسی کرده. یکیشون ۱۱ ساله. دوتا بچه دار نمیشن  

من ابن سينا رفتم پيش عارفي نميدونم چطور انقد ازش تعريف ميكنن خيلي نسبت به مريض بي مسئوليته

چرا چی شده ؟من عارفی رو از 5سال پیش ک میرفتم بیمارستان بهمن میشناسم ببین از نظر مهارت کارش عالیه حالا یکی میگ بداخلاقه حرف نمیزنه ایناش برا من مهم نیست برا من چیزی که اهمیت داره مهارتشه