2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زبون و سیاست زنونه اینکه بشینی براش توضیح بدی تو مراکز میری بگو ببین اینا همه مثل منو تو هستن پس ...

با اینکه همه این کارا رو کردم ولی یه بار دیگه هم امتحان میکنم. ببینم چی میشه. اگر قبول نکنه فایده نداره اصرار من لابد خودش اینجوریه راضیه از همه حرف بشنوه. به همه میگه بچه نمیخوایم. ولی اشتباهش اینه که نمیفهمه من خودمو مخورم با این حرف به اصطلاح مخفی کاریش.

دعا کنید واسه همدیگه خدا صداتونو میشنوه

ممنونم از پاسخگوییتون❤👌🤗

ازمایش دادم fshوlh بالابود ،دکتر گفت یائسگی زودرس گرفتی

ببین با یه بار ازمایش و اینا ک نمیشه این نظر داد اولا ازمایشگاه خیلی مهمه دقیق باشه و معتبر دوما شرایط ازمایش دادن رو باید رعایت بکنی چون تو نتیجه تاثیر میذاره

یکی اینا رو برام تفسیر کنه او رو خدا

تعداد باید بیش از ۱۵میلیون باشه واسه شوهرتون ۶۰هست که خب خوبه 

تحرک فقط aو b مهمه 

یا باید aبیشتر از ۳۵باشه 

یا اینکه a+b بیشتر از ۵۰باشه 

و مورفو باید بیشتر از ۴ باشه ولی واسه شوهرتون ۲هست 

چرا چی شده ؟من عارفی رو از 5سال پیش ک میرفتم بیمارستان بهمن میشناسم ببین از نظر مهارت کارش عالیه حال ...

ببين من اول رفتم ابن سينا چون خودم مشكلي نداشتم گفتن فعلا برو پيش اميراعجم آزمايشهاتو بنويسه بعد دو سه بار رفتم اون بود

بعد كه قطعي شد بايد آي وي اف كنم وقت با عارفي گرفتم كه بدون اطلاع نيومد و يه دكتر ديگه اومد معاينه كرد به جاش دوباره وقت گرفتم كه خودش بود ولي حتي لباس عوض نكرده بود و روپوش نپوشيده بود و يه گوشه دست به سينه ايستاده بود و از دور مانيتور رو نگاه كرد و دستياراش كارهارو انجام دادن

مرحله بعد كه پانكچر بود باز نيومد و يه دكتر ديگه انجام داد و من هيچ مشكلي نداشتم و هايپر نشدم الكي دستور داد فريز بشه جنينا و انتقال رو انجام نداد

الان منتظرم پريود بشم برم معاينه ببيننم اين ماه انتقال انجام ميده كه اونم چشمم آب نميخوره احتمالا انتقالم كس ديگه اي انجام بده

ديگران راقضاوت نكنيم.
4 ماهه تو اقدامم یعنی اینایی که که گفتید پایین شانس باروری رو میاره پایین؟؟؟ 

اره عزیزم یا ممکنه باردار بشید ولی سقط بشه خداییییی نکرده 

چون تحرک و تعداد واسه بارداری طبیعی خوبه تقریبا ولی مورفو پایینه 

یعنی شکل اسپرم 

مثلا یکی سر نداره یکی دم نداره و .... 

ولی خیلی مشکل حادی نداره ازمایش 

با یک دوره دارو حل میشه 

یکی اینا رو برام تفسیر کنه او رو خدا

اسپرمای خوبش که تحرک رو ب جلو دارن 5درصد بقیه اسپرما یا حرکت کند دارن یا درجا میزنن اصلا حرکت نمیکنن یا کلا ساکنن اینا بدرد نمیخورن 

در کل بگم گرید آ اسپرم از همه مهمتره که چند درصد باشه یعنی اسپرمایی که شکل حرکت و ساختار نرمال دارن 

و مورفو که یه سری دکترا میگن زیر 3نباشه یه سری نیگن زیر 4 اینم یعنی تعداد اسپرمهای نرمال که خیلی مهمه 

انشالله🙏 4ساله اقدامم هرچهارسالش چنان داروهای خوردم که نگو شده درعرض 3روز 24تا آمپول زدم ولی قسمت ...

سلام 

ان شاءالله دامن شما و همه منتظرا سبز بشه 

میتونید درکنار درمانتون از طب اسلامی مشاوره بگیرید.

ببین با یه بار ازمایش و اینا ک نمیشه این نظر داد اولا ازمایشگاه خیلی مهمه دقیق باشه و معتبر دوما شرا ...

۳بار ازمایش دادم دوبارش موقع پریودی نبود یبارش موقع پریودی بود اونم باز بالابود