2821
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 234 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی،من حتی باقرص پریود میشم نخورم نمیشم،الان از طب سنتی استفاده میکنم

اینا هچکدوم دلیل بر بچه دار نشدن نیست ... خاست خدا بالاتر از این مسائله .... 

انشاالله شمام به مراد دلتون برسید 

ببين من اول رفتم ابن سينا چون خودم مشكلي نداشتم گفتن فعلا برو پيش اميراعجم آزمايشهاتو بنويسه بعد دو ...

عزیزم قانون ابن سینا اینه اولین بار دکتری که میخوای مدنظرته ویزیتت نمیکنه دکتر دستیار دکتر اصلیت ازمایشای مورد نظر دکتر اصلیت رو بنویسه انجام بدی اونجا خیلی شلوغه یه مرحله کار رو دستیار دکتر انجام میده خب برای منم همین بود اولین بار سارا امیرعجم بود بعد همونجا اولین بار ک منشی برات تشکیل پرونده میده باید خودت بگی میخوام دکترم فلانی باشه برات مینویسه پایین برگه ازمایشات یکماه طول میکشه تقریبا بعد اون نوبت میگیری میری پیش دکترت من ویزیت دومم خود عارفی بود  ی منشیش کنارش بود ی دستیار اما خودشم نگاه کرد ازمایشامو نامه داد برم برای تشکیل پرونده ivf که متاسفانه هنوز همسرم اماده نیست.حالا دقیقا برای شما جی شده نمیدونم ولی هر دکتری ک پیشش پرونده داری همون کارهات رو انجام میده 

الان من نفهمیدم جواب آزمایشش خوبه یا نه مشکل داره یا نه؟؟؟ 

خب عزیزم من که گفتم بهتون 

تعداد باید بیشتر از پونزده میلیون باشه که مال شوهر شما ۶۰میلیونه 

این یعنی خب خوبه 

تحرک ای پنج درصده که باید بالای ۲۵درصد باشه 

یا اینکه مجموع ای و بی ۵۰باشه 

که اینو شوهرتون ضعیفه 

و در اخر فاکتور مهم دیگه مورفو هست که اونم باید بیشتر از ۴باشه ولی واسه شوهرتون دو هست 

یعنی اینم مشکل داره 

تو ازمایش اسپرم سه تا فاکتور مهم هست یکی 

تعداد 

تحرک که مهمترینش همون ای هست 

و در اخر هم مورفو

اینا خیلی مهمن 

و با دارو بعضیا سریع میره بالا حل میشه 

الان من نفهمیدم جواب آزمایشش خوبه یا نه مشکل داره یا نه؟؟؟ 

گفتم که دختر😂الان مشکل تحرک اسپرم و کیفیتش رو داره  با این اوضاعش باید ی مدت دارو بخوره :ال کارتین فولیک اسید و داروهای مولتی ویتامین بعد اون دوباره ازمایش بده اگر اوکی بود که هیچ اگر نه ivf کنی.شوهرت رو ارولوژی چک کرده؟؟؟ واریکوسل نداره؟؟شغلش مدام تو گرما نیست مثل نونوایی ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز