2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست

این تاپیک همه چیز رو راجع به ای وی اف توضیح داده دوست داشتی مطالعه کن 

منم ای وی اف کردم دوماه پروسه تخمک کشی برام طول کشید و کرونا اومد نتونستم انتقال بدم تا برج ۵ و انتقال دادمو خداروشکر مثبت شد هزینه هم ۱۰ تومن شد

انشالله🙏 4ساله اقدامم هرچهارسالش چنان داروهای خوردم که نگو شده درعرض 3روز 24تا آمپول زدم ولی قسمت ...

من میترسم مثل شما بشم

منم تنبلی دارم شوهرم سالمه

بخدا دارم گریه میکنم

من حامله نشم بدیخت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امام خمینی رو شنیدم چون اصلا دنبال مراکز دولتی نیستم اطلاعاتم کامل نیست اما رویان هم هزینه ش بد ...

۶تومن خوبه ولی با دارو یا بدون دارو. بعد کاش بشه شوهرمو راضی کنم با این روش نمونه گیری. با اینکه خودم هم اصلا به دلم نمیشینه

میبینی؟ خیلی داغونه اصن یه بار رفتم تا دو ماه افسرده شدم انقدر بی حساب و بدجور بود جای دولتی خوب ب ...

افتضاح بود عمرا اون سمتی نمیرم.اگر قیمت مناسب و سابقه مرکز بالا باشه بخواید توی اینا من رویان پیشنهاد میکنم

من میترسم مثل شما بشم منم تنبلی دارم شوهرم سالمه بخدا دارم گریه میکنم من حامله نشم بدیخت میشم

عزیزززم چند وقته منتظری؟؟؟

من دور و برم هر کی تنبلی دیدم سریع باردار شده 

بک مورد یه همکارم که میگف من یکساله پریود نشدم 

بعد من دگ براش غصم شد میگفتم وای این چه جوری میخاد باردار بشه ولی چیزی بهش نگفتم هی امید دادم بهش دو سه ماه بعد اقدامش باردار شذ اومد بهم گف دیدی من باردار شدم دیدی من ازت جلو زدم این حرفش همش تو گوشم میپیچه دیذی من ازت جلو زدم 😔

خلاصه که میخام بگم استرس نداشته باش میشی بزودیا 

۶تومن خوبه ولی با دارو یا بدون دارو. بعد کاش بشه شوهرمو راضی کنم با این روش نمونه گیری. با اینکه خود ...

دارو من نمیدونم رویان چجوریه هزینه داروم نسبت به قیه جاها کم میکنه یا نه اما تا قیمت 2ماه پیش که دارم دارو حدود 3تومن میشه که جدا از بقیه هزینه هاس ببین وفتی میگم هزینه ای وی اف یعنی از زمانی که میری اتاق عمل تحمکت رو میگرن تا زمانی که جنین انتقال میدن بهت 

ببین عزیزم  منم همین حسو دارم  من همیشه فانتزیم این بود که ببخشید ببخشید بچمون با مهر و ...

حق با شماست😔 

واقعا چاره چیه. انقدر نذرو نیاز کردم و جواب نگرفتم. از یه طرف همسرم راضی نمیشع. خیلی سخته خدا هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه

حق با شماست😔  واقعا چاره چیه. انقدر نذرو نیاز کردم و جواب نگرفتم. از یه طرف همسرم راضی نمیشع. ...

الهی امین 

من همیشه دعام همینه 

خدا خودش کمک کنه به هممون 

برای نمونه اسپرم گرفتن رویان حتما باید شناسنامه هاتونو ببرید میتونی با همسرت باشی ولی ابن سینا به هیچ وجه نمیذارن دیگ اینم جزیی از شرایطه هیچکدوممون خوشمون نمیاد اما مگ چاره دیگه ایم داریم وقتی مراجع اعلام کردن ک مشکل نداره مام میگیم نداره دیگ بیشتر از اونا ک نمیدونیم ما