2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

698 بازدید | 32 پست

سلام من پونردع سالمه 

تو محل ما دخترو زود شوهر میدن هرکس مثلا تا هیفده شوهر نکنه ترشیدس

منم همش پافشاری میکنم اما واقعا کم آوردم تاحالا سه چهار تا خاستگار داشتم 

دوتا تازه اومدن یکی شون بیست و شیش سالشه و نظامیه و دومی بیست ویک سالشه و مغازه داره 

من خودم می‌خوام دومی رو انتخاب کنم اما پدر مادرم میگن ما صلاحتو میخوایم اون اولی یه زن عقدی هم داشته و فامیل دورمونه من واقعا نمیخوامش اما دومی وضعیت بهتری داره 

حالا چیکار کنم کلا پدر مادرم از ازدواجم منصرف شن یا بزارن اونی که سنش کمتره رو انتخاب کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بشین دودوتا چهارتا کن ببین کدومشون از نظر رفتار و اخلاق بهتره اونووانتخاب کن حداقل یه زندگی شاد داشته باشی، اینطور که معلومه خانوادت بحرفت نیستن و نمیزارن مجرد بمونی!

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

سن کم که تنها خوب نیس الان دوتا خواستگارت خوب نیستن. بزار بقیه بیان

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
ببین خاله جان برو پلیس اونجا از پدر مادرت شکایت کن. ببین هیچ کس تو دنیا حق نداره یه کودک رو بنشونه س ...

انقد از پارسال که برام خاستگار میاد جنگ و دعوا داشتیم دیگه خسته شدم از پافشاری

برو ب خواستگاره‌بگو ی چیزی‌میگم‌بین‌خودمون‌باشه‌من‌شبا می.گو.ز.م دست خودمم نیس‌ ی وقت خفه نشی خودش فرار‌میکنه‌

خودم امتحان کردم یکم ممکنع چندش‌نگات کنه 😐

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
انقد از پارسال که برام خاستگار میاد جنگ و دعوا داشتیم دیگه خسته شدم از پافشاری

جنگ و دعوا چیه میگم برو پلیس شکایت نکن. خودتو بدبخت نکن مگه تو عروسک دست اونایی ارایشت کنن لباس عروس تنت کنن بفرستن سرسفره عقد😡😡به خودت بیا