دوستای گلم چندماه بود پریودنمیشدم دکتر بهم دو دوره قرص مدروکسی داده بود یعنی تیر ومرداد ده روز روزی دوعدد که وقتی میخوردم بلافاصله بعدازاتمام دوره سر موعد پریود شدم بااینکه دکتر گفته بود روزی دوتا من به اشتباه روزی یکی خوردم.. الان برای این ماه هم خوردم ولی ده روزه از اتمام قرص میگذره پریودنشدم وسه روزه از موعدم گذشته واقدامم داشتم هفته گذشته وامروز دوتا لخته ی خیلی کوچیک خون قرمز دیدم وقتی خودمو شستم ولی با دستمال ک امتحان کردم لکه نداشتم به نظرتون ممکنه علائم بارداری باشه والا دیگه رغبت نمیکنم بی بی بزنم یا ازمایش بدم واینم بگم حدود یک هفته دائما رحمم نبض میزد انگار یه چیزی تکون بخوره ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داشته راهنمایی کنه 😞
احتمالش هس بخاطر درس نخوردن پریودیت نامنظم شده باشه.والا این پریودیا انقد ادا درمیارن وغیرقابل پیش ب ...
تقصیر متصدی داروخانه بود روی بسته درج کرده بود روزی یکی ولی خب چرا دوماه بعدازقطع مصرف بلافاصله پری اومد!!؟ اره والا وقتی بچه نمیخواستم سرساعت ودقیقه پری میومد الان ک میخوام همه چی ریخته بهم
تقصیر متصدی داروخانه بود روی بسته درج کرده بود روزی یکی ولی خب چرا دوماه بعدازقطع مصرف بلافاصله پری ...
این قرصو بخاطر پریودی زیاد دکتر به من داده بود.گفته بود روزی دوتا اونم ده روز نه.پونزده روز.یعنی تز روز اول پریودیم تا روز پونزده نمیخوردم از روز پونزدهم تا سیم میخوردم.
این قرصو بخاطر پریودی زیاد دکتر به من داده بود.گفته بود روزی دوتا اونم ده روز نه.پونزده روز.یعنی تز ...
منم ازروز شانزده پری باید میخوردم به مدت ده روز روزی دوتا ولی وقتی ازداروخانه گرفتم دیدم روش اتیکت زده روزی یکی بعد دیدم تو نی نی سایت ک خانما گفته بودن روزی دوتا خوردن