2821
2789
عنوان

چیکارکنم

133 بازدید | 15 پست

وقتی با همسرم بحثم میشه اون حرفهای زشت زیادمیزنه بعدش پشیمون میشه میادعذرخواهی ولی من دیگه اون حرکات وحرفاازذهنم نمیره همه ش توذهنمه نمیتونم بهش محبت کنم چیکارکنم حتی بدم میاددستموبگیره اینطوری که شدم بدتربحثموون میشه چیکارکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد که اروم میشه باهاش حرف بزن متوجه اش کن که حالت بد میشه از حرفاش و کمکش کن که خودشو بتونه کنترل ک ...

می‌دونم بهشم گفتم بیشتر عصبی میشه بدترمیشه خب چیکارکنم قلبم دردمیکنه دیگه .حتی دستشو بهم برخورد کنه حالم بدمیشه کتک کاری نداریم فقط بحث ولی من نمی‌دونم چه م شده دلم برابچه م میسوزه 

می‌دونم بهشم گفتم بیشتر عصبی میشه بدترمیشه خب چیکارکنم قلبم دردمیکنه دیگه .حتی دستشو بهم برخورد کنه ...

اخه عزیزم مبدونم چی میگی دیگه وقتی حرف هم میزنی فایده نداره راضی کن که برین پیش مشاور تاثیرشو میبینی

❤️

نذار عصبانی بشه میبینی داره کار به دعوا می رسه به خاطر خودت قطع اش کن

خب واقعابعضی ازمسائل دست من نیست منم تاحدودی تحمل میکنم جواب نمیدم اون میگه من تادعوانکنم حالم خوب نمیشه منم جواب نمیدم ولی وقتی عصبی بشم دیگه هم دادمیزنم هم اینکه کلاازش سردشدم چیکارکنم 

اخه عزیزم مبدونم چی میگی دیگه وقتی حرف هم میزنی فایده نداره راضی کن که برین پیش مشاور تاثیرشو میبینی

شهرمایه مشاوره درست و حسابی هم ندارد بایدبریم مرکز استان که اونم به خاطرکرونانمیسه

می فهمم منم تجربه کردم این حس و حال رو خدا کمک ات کنه

شماچیکارکردین .دیروز گفتم دیگه زندگی فایده ندارد وسایلموجمع کردم که برم خودش نذاشت وشروع کرده التماس ولی من دلم باهاش صاف نمیشه .امشب هم بازیه خاطرهمین مسیله بحثمون شد

شماچیکارکردین .دیروز گفتم دیگه زندگی فایده ندارد وسایلموجمع کردم که برم خودش نذاشت وشروع کرده التماس ...

والا چی بگم

من ده سال در همین احوالات بودم

نفرت و‌ خشم همه وجودم گرفته بود

خیلی مفصل هست

اما خیلی زیاد در طول این سال ها از خدا خواستم محبت اش بندازه به دلم. طوری که آنقدر دلم ازش نشکنه. من که آروم شدم اون هم خوب شد. البته میگم ده سال طول کشید.