2777
2789
سلام خیر ولی توکلتون بخدا باشه انشالله انجام میشه

سلام ببخشید من شخصی یک پیام دادم لطف میکنید جوابم بدید ممنو ن، ا ن شا ء الله اجرتون به امام حسین 

🌹🌹🌹منتظر ظهور مهدی صاحب الزمان هستم و به نگاه و یاری صاحب زمان دلبسته ام :خواهرای گلم برای سلامتی امام زمان و ا ن شا ءالله حاجت روایی همه ی بنده های پروردگار یک صلوات بفرستید 🌹🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ببخشید با توجه به حستون بهم میتونید بگید توی امتحانات پایان ترم.... این ترم ا ن شا ءالله موفق میشم.... 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖

سلام ببخشید باز مزاحم شدم. میشه درخواستم قبول کنید یا همینجا اگه بشه سوال بپرسم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
سلام خیر ولی توکلتون بخدا باشه انشالله انجام میشه

ببخشید من دانشگاه سراسری قبول میشم؟

اونیکه دوسش دارم باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه اره کی خیلی خسته شدم 😔😔😔

حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَڪیٖلْ...😍
ممنونم شما لطف دارید

سلام

خواهش میکنم اگر براتون مقدور هست جواب من رو بدین. 

شما حس ششمتون قویه؟ 

شوهرم چند سالی میشه مشکلی براش پیش اومده میخوام بدونم این مشکل کی حل میشه؟ 

تا چند وقت دیگه خونه می‌خریم؟ 

و اینکه امسال استخدامی قبول میشم؟ 

ممنونم

سلام،ببخشید فهمیدم شما حس ششم دارید،ممنون میشم  جوابمبدید ،من کی به حاجت دلم می رسم،اصلا حاجتم ...

سلام توکل بخدا داشته باشید من زمان رو میتونم حس کنم البته نمیتونه دقیق باشه چون بر شما تمرکز ندارم ی چیزی نمیذاره تمرکز کنم نمیدونم انگار از ی چیزی به شدت اذیت هستید و نمیتونید بگید

مادرتون براش چله امام علی میبنم نمیدونم چیه دیدم این به ذهنم اومد  متوسل شین به امام علی ان‌ ش ...

سلام میشه حس راجب منم بگید. زندگیم خیلی گره کوره افتاده. کی درست میشه🥺🙏

منم حس ششمم خیلی قویه

عزیزم حست میگه الان من باردارم ؟بچه اولم چیه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞