2777
2789
من‌ پسر میبنم تا ببینی خ‌واست خدا چی باشه  ظاهر ساده وشیکی داری برا انتخاب لباس وپوشش خبلی مح ...

مرسی عزیزم مادرم مریضه خوب میشه؟

بچم سالمه هفته دیگه برم قلبش میزنه؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم مادرم مریضه خوب میشه؟ بچم سالمه هفته دیگه برم قلبش میزنه؟

مادرتون براش چله امام علی میبنم نمیدونم چیه دیدم این به ذهنم اومد 

متوسل شین به امام علی ان‌ شالله زود خوب میشه 

شاید هم چله نادعلی باشه 

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
مادرتون براش چله امام علی میبنم نمیدونم چیه دیدم این به ذهنم اومد  متوسل شین به امام علی ان‌ ش ...

مرسی نگفتین قلب بچم هفته دیگه برم دکتر میزنه؟ 

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
توکلت بخدا باشه درخدمتم بفرمایید

من ۸ ساله با خانواده شوهرم تو یه حیاطیم تقریبا یکی زندگی میکنیم شوهرم فرد بدی نیست ولی متاسفاته تک پسره و مستقل نیستیم از طرفی هم مشکلات خانوادگی زیاد داره ۵ تا خواهر داره من دیگه خسته شده ام میتونین حس کنیین ببینید کی من مستقل میشیم ؟خونه ای که فقط به من و ۲ تا بچم و شوهرم تعلق داشته باشه ؟ممنونم خدا ازتون راضی باشع 

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
من‌ پسر میبنم تا ببینی خ‌واست خدا چی باشه  ظاهر ساده وشیکی داری برا انتخاب لباس وپوشش خبلی مح ...

سلام عزيزم منم نرگس هستم مدتيه خواسته اي دارم كه انجام نميشه ميشه بگي حست چي ميگه عزيزم