من پسر میبنم تا ببینی خواست خدا چی باشه ظاهر ساده وشیکی داری برا انتخاب لباس وپوشش خبلی مح ...
مرسی عزیزم مادرم مریضه خوب میشه؟
بچم سالمه هفته دیگه برم قلبش میزنه؟
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرتون براش چله امام علی میبنم نمیدونم چیه دیدم این به ذهنم اومد متوسل شین به امام علی ان ش ...
مرسی نگفتین قلب بچم هفته دیگه برم دکتر میزنه؟
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
من ۸ ساله با خانواده شوهرم تو یه حیاطیم تقریبا یکی زندگی میکنیم شوهرم فرد بدی نیست ولی متاسفاته تک پسره و مستقل نیستیم از طرفی هم مشکلات خانوادگی زیاد داره ۵ تا خواهر داره من دیگه خسته شده ام میتونین حس کنیین ببینید کی من مستقل میشیم ؟خونه ای که فقط به من و ۲ تا بچم و شوهرم تعلق داشته باشه ؟ممنونم خدا ازتون راضی باشع