2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خانم مقصر کسی نیست بله حتما خدا  راستش ارامشمو‌ بدست آوردم

ببخشید من اقا هستم هرض کردم خدمت شما اشتراک خانمم هست لکن من همراهیشون میکنم و اینکه هر چه خدا نزدیکتر باشه دلمون ارومتر هست

من به شخصه حس ششم که دارم در صورتی درست درمیاد که‌بتونم ارتباط خوبی با طرفم بگیرم 

مثلن من اسم طرف رو میگم وارتباط میگیرم وتمرکز میکنم به صورتی غیراراداری زندگی طرفم میاد تو ذهنم یه جور تلپاتی حساب میشه 

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
منم اومدم سایت فهمیدم  /:

حست درموردم بگو عزیزم

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
معصومه ام حست میشه بگی عزیزم

خیلی نگرانی ودلشوره داری

انگار همش ترس از دست دادن چیزی رو داری

در چند وقت اینده یه ملاقاتی داری که خستگی رو از تنت در میاره 

نمیدونم بچه داری یانه اما یه فرزند ذکور برات میبنم 

خیلی نگرانی ودلشوره داری انگار همش ترس از دست دادن چیزی رو داری در چند وقت اینده یه ملاقاتی داری ک ...

منو بگو تورو جان عزیزت خواهر من نرگس اسمم  خیلی سردرگمم لطفا  بگو  چی میشه آخرش خوب میشم ب خواسته ام میرسم بهش میرسم

girl _sad-off دختر _غمگین _خاموش🖤🙂🥀✌🧸
خیلی نگرانی ودلشوره داری انگار همش ترس از دست دادن چیزی رو داری در چند وقت اینده یه ملاقاتی داری ک ...

وای اره مرسی عزیزم دیگه چی میدونی از ظاهرم و همسرم بگو بچم سالمه باردارم؟جنسیت چیه؟الهی خیر ببینی

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
عزیزم حس ششم ندارم  🖖خواهر

اشتباه شد

منو بگو تورو جان عزیزت خواهر من نرگس اسمم  خیلی سردرگمم لطفا  بگو  چی میشه آخرش خوب م ...

شما رو یه جو‌ سیاه اطرافت‌ رو گرفته 

یا گناهی رو داری انجام میدی یا قراره انجام بدی 

زیاد پیگیر یه موضوعی هستی که تحقق پیدا نمیکنه 

یه‌مسیر جدید برا زندگیت پیدا کن 

نمیدونم قرارع بری یه کلاس هنری یا الان کلاس هنری میری اما موفقیت رو برات میبنم

وای اره مرسی عزیزم دیگه چی میدونی از ظاهرم و همسرم بگو بچم سالمه باردارم؟جنسیت چیه؟الهی خیر ببینی

من‌ پسر میبنم تا ببینی خ‌واست خدا چی باشه 

ظاهر ساده وشیکی داری

برا انتخاب لباس وپوشش خبلی محتاط عمل  میکنی 

شوهرت هم ادم صبوری 

گاهی اوقات غر میزنه اما خیلی کم