2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم نگفتن حسم به شما اطمینان‌ داره چون قلبم آروم شد شما بگو گلم

ببخشید اگر دیدید من درخواست دادم فقط بخاطر این بود که شما از ادبیات احساسی استفاده کردید و من نمیخواستم توی تاپیک اعلام کنم و بخاطر این توی خصوصی بهتون اعلام کردم و بنده غرض و قصد بدی نداشتم و حتی شما از ادبیات بنده کلمه ای نمیتونید پیدا کنید که خواسته باشم خدفی رو دنبال کنم

گفتم نگفتن حسم به شما اطمینان‌ داره چون قلبم آروم شد شما بگو گلم

و درست نبود اون خانم رو فرمودید که بنده شوهرشونم .من ایشون رو نمیشناسم و فقط حسم رو بهشون گفتم و اگر برای شما عرض کردم ازشون بپرسید برای تایید بود که شما دو دل بودید و ضمن اینکه بنده اصراری به گفتن حس برای شما نبودم لکن خودتون چندین نوبت سوال کردید و بهتره به خودتون رجوع کنید و ببینید مقصر کیه ولی دیدید که من حسم رو در قبال شما عرض نکردم چون دلیل داشتم و امیدوارم موفق باشید

و درست نبود اون خانم رو فرمودید که بنده شوهرشونم .من ایشون رو نمیشناسم و فقط حسم رو بهشون گفتم و اگر ...

من نگفتم‌ شما شوهرشی 

شما تو خصوصی پیام دادیم من همسر این خانمم‌ سوالتو بگو‌عزیزم شما به خودت رجوع کن فک کنم خوابی شوهرت گوشیتو‌ چک میکنه‌ بنده نیازی به حس شما ندارم وقتی  خدا هست خودش نگهدارم و نیازی به حس ششم و هفتم نیس

من معذرت میخوام من چند شبه خواب ندارم شارژم‌ تموم شده

نه خواهش میکنم البته مقصر بنده هستم که این وضعیت پیش اومده به هر حال منو ببخشید و انشالله امیدتون بخدا باشه و گفته بودم امیدتون بخدا باشه