2777
2789
عنوان

سردی همسر

199 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ببخشید یه سوال داشتم نمیدونم چطور بعد از۳سال زندگی باهمسرم حس میکنم واقعا اذیت میشم همسرم طبع سردی داره و کلا زیاد اهل رابطه  نیستش از اون بدتر که آرزو به دل موندم یه بار بیاد سمتم و من قبلش کاری نکرده باشم که به فکرش برسه زنم دلش رابطه میخواد ۳ساله این مشکلو دارم بنظرتون ببرمش روانشناس اخه هرکاری میکنم روش اثر نداره همیشه تمیز ومرتب و خوشبو پیشش هستم ولی فایده نداره ترخدا بگید چیکارکنم خیلی بیخیاله واصلا احساسم براش مهم نیست که ببینه من چی دلم میخواد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوست داشتن فقط به رابطه زیاد داشتن نیست ، میدونم چی میگی ولی ببین واقعا دوستت داره یا نه . اگه تو رفتارش دوست داشتن رو بهت نشون میده بدون عاشقت هست ولی خوب چه کنه طبعش سرده، بهتره بره دکتر . متقاعدش کن بره دکتر .

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

منم همين مشكلو با شوهرم دارم منم هميشه تو رابطه پيش قدمم و بعضي وقتا حس كم ارزش بودن و پست بودن بهم دست ميده و ميگم از سگ كمترم اگه يبار ديگه بهش بگم ولي بازم فايده نداره من كه خسته شدم ميخوام خودمو سرد مزاج كنم با كافور و سردي و اينا تا اون بياد سمتم بالاخره 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

شوهر من كه يك هفته هم بگذره من نگم يادش نمياد من اينقد مزاجم گرمه كه هر روز ميخوام

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اخه بعضی مردا بدجور دلشون میخواد یکی مث شوهرمن اینطوریه واقعا دیوونم کرده

بيا شوهرا عوض😆

البته این رو هم بگم تو این دوره و زمونه با این شرایط اقتصادی کدوم مردی حال و حوصله این چیزا رو داره ......شوهر من هم بیشتر اوقات خسته است و شبها تا میاد تو رختخواب بیهوش میشه ...یه کم شوهر هاتون رو درک کنید .

سعی کنید گرمیجات زیاد بهشون بدید . مثل تخم مرغ و شیره یا تخم مرغ و خرما ، عسل و سیاهدونه ، عرق کاسنی ، گوشت ، گردو ، موز ، و.... 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
شوهر من كه يك هفته هم بگذره من نگم يادش نمياد من اينقد مزاجم گرمه كه هر روز ميخوام

عزیزم شما برای این هر روز میخوای که تو خونه ای و استراحت میکنی و بدنت امادگیشو داره ، ولی همسرت بیرون از خونه خسته است ....سعی کن محیط خونه رو اروم نگه داری تا وقتی خونه است بیشتر بخوابه و غذاهای مقوی بهش بده ....تاثیر داره.