2789
عنوان

سردی همسر

199 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ببخشید یه سوال داشتم نمیدونم چطور بعد از۳سال زندگی باهمسرم حس میکنم واقعا اذیت میشم همسرم طبع سردی داره و کلا زیاد اهل رابطه  نیستش از اون بدتر که آرزو به دل موندم یه بار بیاد سمتم و من قبلش کاری نکرده باشم که به فکرش برسه زنم دلش رابطه میخواد ۳ساله این مشکلو دارم بنظرتون ببرمش روانشناس اخه هرکاری میکنم روش اثر نداره همیشه تمیز ومرتب و خوشبو پیشش هستم ولی فایده نداره ترخدا بگید چیکارکنم خیلی بیخیاله واصلا احساسم براش مهم نیست که ببینه من چی دلم میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داشتن فقط به رابطه زیاد داشتن نیست ، میدونم چی میگی ولی ببین واقعا دوستت داره یا نه . اگه تو رفتارش دوست داشتن رو بهت نشون میده بدون عاشقت هست ولی خوب چه کنه طبعش سرده، بهتره بره دکتر . متقاعدش کن بره دکتر .

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

منم همين مشكلو با شوهرم دارم منم هميشه تو رابطه پيش قدمم و بعضي وقتا حس كم ارزش بودن و پست بودن بهم دست ميده و ميگم از سگ كمترم اگه يبار ديگه بهش بگم ولي بازم فايده نداره من كه خسته شدم ميخوام خودمو سرد مزاج كنم با كافور و سردي و اينا تا اون بياد سمتم بالاخره 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

شوهر من كه يك هفته هم بگذره من نگم يادش نمياد من اينقد مزاجم گرمه كه هر روز ميخوام

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
اخه بعضی مردا بدجور دلشون میخواد یکی مث شوهرمن اینطوریه واقعا دیوونم کرده

بيا شوهرا عوض😆

البته این رو هم بگم تو این دوره و زمونه با این شرایط اقتصادی کدوم مردی حال و حوصله این چیزا رو داره ......شوهر من هم بیشتر اوقات خسته است و شبها تا میاد تو رختخواب بیهوش میشه ...یه کم شوهر هاتون رو درک کنید .

سعی کنید گرمیجات زیاد بهشون بدید . مثل تخم مرغ و شیره یا تخم مرغ و خرما ، عسل و سیاهدونه ، عرق کاسنی ، گوشت ، گردو ، موز ، و.... 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
شوهر من كه يك هفته هم بگذره من نگم يادش نمياد من اينقد مزاجم گرمه كه هر روز ميخوام

عزیزم شما برای این هر روز میخوای که تو خونه ای و استراحت میکنی و بدنت امادگیشو داره ، ولی همسرت بیرون از خونه خسته است ....سعی کن محیط خونه رو اروم نگه داری تا وقتی خونه است بیشتر بخوابه و غذاهای مقوی بهش بده ....تاثیر داره.