2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
شاید باورت نشه از من بیشتر گرمی میخوره و وضع پولی هم خوبه بدنیس ولی بازم اینجوریه

شوهر منم همينه گند بزنن بهشون مرداي قديم زنا نميدادن دعوا بود حالا اينا 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من هرچی بامحبتم حرف زدم وسطاش خوابش برد همیشه خستس🤨

دیدی گفتم شوهرت خسته است.....یه مدت کاری بهش نداشته باش اجازه بده وقتایی که تو خونه است بیشتر استراحت کنه و بخوابه. غذاهای مقوی هم بهش بده ...

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما برای این هر روز میخوای که تو خونه ای و استراحت میکنی و بدنت امادگیشو داره ، ولی همسرت بیرو ...

عزيزم شوهر من روزي يك شيفت سر كاره خب اون شيفت ديگه شو بجاي ولگردي واسته خونه استراحت كنه حوصله ي منو داشته باشه براش مهم نيست حتما ديگه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

البته شوهر من هم از اون مردهایی هست که دوست داشتنش رو راحت بروز نمیده ،....اوایل باهاش مشکل داشتم الان درکش میکنم. ....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
عزيزم شوهر من روزي يك شيفت سر كاره خب اون شيفت ديگه شو بجاي ولگردي واسته خونه استراحت كنه حوصله ي من ...

شوهر من ۶ صبح میره سرکار و ۶ بعد از ظهر خونه است، ....وقتی میاد حسابی خسته است ، البته پسر ۲۰ ماهه ام خیلی انرژی اش رو میگیره و مدام از سر و کولش بالا میره ،...بعضی وقتا بهم میگه خیلی دلم میخواد بغلت کنم و xxxداشته باشیم ولی خیلی خسته ام . من هم میگم ولش کن برو بخواب بزار واسه بعد .....اخه خودم هم به خاطر پسرم همیشه خسته ام....پسرم همه انرژیمو میگیره.