2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 62 پست
عزیزم بقیش رو توضیح دادم جلوتر 

خوندم دوستت یه دور مادر بزرگشو مورد عنایت قرار بده که مواظب حرف زدنش باشه پیر خرفت 😡

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره حتما بگو زنش بشه قحطه شوهره بره بچه بیاره برا ی نفر دیگ بعد ی سالم با اردنگی پرتش کنن بیرون بگو ...

نه خب بقیش رو در جلوتر توضیح دادم

اصلا دوستم قبول نکرده 

بعد حالا خوده دوستم که قبول نکرده  ینی ظاهرا خانواده اون اقا تماس گرفتن با خانواده دوستم و یسر ...

چ مادربزرگ بی فکری حیف سنش بالاس وگرنه از کلمه‌های درخورتری استفاده میکردم

از صد تا دشمن بدتره

...
بعد حالا خوده دوستم که قبول نکرده  ینی ظاهرا خانواده اون اقا تماس گرفتن با خانواده دوستم و یسر ...

میخوای مادر بزرگم و بفرستم مرده رو ب قسمت های نامسوای تقسیم کنه؟ این چ مادربزرگیخ دوستت داره

نه خب بقیش رو در جلوتر توضیح دادم اصلا دوستم قبول نکرده 

خب الهی شکر که این دختر ۲۶ ساله عقلش از اون مادربزرگش بیشتره...خیلی خانم‌نیازمند هست تواین شهر این اقا بره با یکی که سنش بهش میخوره و شوهرم نداره این کارو بکنه و پول بده و از فقر نجاتش بده بچه رو بگیره بره ن دختر مجرد با هزارویک ارزو

فک کرده خودش چ تحفه‌ایه میخواداز خون خودش باشه حتما لابد

خب اسپرم بیخودشو با تخمک تو شرایط آزمایشگاهی باشه که از خون خودش باشه تا یک عنی مثل خودش دنیا بیاد

خدا میدونه بعضی لیاقت ندارن نمیده 

چرا میخواد یک دختر دیگه بدبخت کنه.

بنظرم دوستت باید برینه به طرف تا دبگه خاستکاری کسی نره عوضی 

میخوای مادر بزرگم و بفرستم مرده رو ب قسمت های نامسوای تقسیم کنه؟ این چ مادربزرگیخ دوستت داره

والا منم در جریان خیلی جزییاات دقیق تر نیستم 

اما خب مادربزرگشون واقعا همچین حرفی زده دیگه

خوب بره بچه از پرورشگاه بیاره اینم شد کار 

اون اقا ظاهرا گفته من میخوام بچه از خون خودم باشه 

ولی خب به نظره من باید لااقل از یه خانمی هم سن خودش خواستگاری میکرد 

یا مثلا خانمی که یکبار ازدواج کرده باشه 

بنطرم اینطوری بهتر بود 

2829
2828
2791
2779
2792