2777
2789
عنوان

خواستگار

731 بازدید | 62 پست

دوستان بنده یک دوستی دارم که ۲۶ سالشه بعد یه خواستگاری براش اومده که این اقا نزدیک ۴۰ سالشونه 

اما خب وضع مالیشون خیلی خوبه و دکتر هستن ایشون.

این اقا الان یه همسری دارن که همسرشون اصلا بچه دار نمیشن و ظاهرا ۱۵ ساله که منتظربچه بودن اما اصلا باردار نشدن

حالا این اقا به خانوادا دوسته من گفته اگه دختر شما جواب مثبت بده باید ۲ تا بچه بیاره و یکیش رو بده به زن من که اون ببره و بزرگش کنه 

بعد این اقا ظاهرا گفته من یه خونه برای دخترتون میخرم و یه شبهایی پیش اون میام و یه شبهایی هم میرم خونه پیش زن اولم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوستت عجب دختر بدبختیه .با ۲۶ سال سن میخواد بشه ماشین جوجه کشی یه پیرمرد .پول چه کارا ک نمیکنه 😕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

اره حتما بگو زنش بشه قحطه شوهره بره بچه بیاره برا ی نفر دیگ بعد ی سالم با اردنگی پرتش کنن بیرون بگو خودشو تحقیر کنه بگو بی ارزش کنه خودشو حتما ب خاطر پول تن ب ذلت بده افرین براش کف میزنیم

وای نه قبول نکنه 

هنه چی یه کنار اینکه بچش رو باید بده به یه خانم دیگه اصللنمیشه

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم