کسی میدونه ادرسشو؟دکتر واسه امینو سنتز ارجاعم داده اونجا گفت درمانگاه پرپاتولوژی آرش بهت مشاوره میدن ک امینو کنم یانه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیابون روبرویی ماست 😉 رشید شمالی. مترو باقری رو پیاده بشی، از پل هوایی رد بشی بری اون ور اتوبان باقری، یه کمی به سمت شرق حرکت کنی خیابون باغدارنیا زده، همونجاست
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
قبل فلکه سوم تهرانپارسه البته از غرب فلکه نه جنوبش
خانمی دکترم گفت درمانگاه پرناتولوژی بیمارستان ارتش اگ اشتباه نکنم خوب بعد ب من گفت میری اونجا بهت مشاوره میدن واسه آمینوسنتز،من الان زنگ زدم درمانگاه بعد نوبت واسه دکتر زنان بهم داد اصلا نمیدونم من باید چکار کنم گیجم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اخه جواب ادمو ک درست نمیدن اول زنگ زدم بیمارستان بعد گفتم قضیه رو ب خانمه شماره درمانگاهو داد دیگ نگفت خوب نوبت چی بگیرم من نمیدونم الان باید برم زنان یا برم حاملگی پرخطر چتدتا گزینه داشت
حاملگی پر خطره.حالا حضوری برو خودت پیدا میکنی.آدرسم همونه که بچه ها دقیق گفتن.توی گوگل هم سرچ کنی می ...
اهان ممنونم خدا خیرت بده دعا کن خیلی نگرانم...دکترم ک گفت اصلا ب این سونو ها و این ازمایش خون نباید توجه کنی اون امینو دیگ جوابش ۹۹ درصده ک مهمه من میترسم از آمینوسنتز 😭😭میگن خطر سقط داره بهش گفتم گفت ۱ یا ۲ درصده فکر اینم بکن ک اگ خدایی نکرده سل فری بدی اونم بگن بالاست باید باز آمینو بدی خرجت دوبرابر میشه امینو ۱۷۰۰ سل فری ۲۵۰۰