2777
2789
عنوان

غذاخوردن بچه

470 بازدید | 66 پست

سلام بچهاتون صب تاشب چیامیخورن؟!چقدغذامیخورن؟بچم زیادغذانمیخوره بازیگوش شده ۱۷ماهشه هرچی میدمم نمیخوره😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

ولش کن..بعدا میفهمی ماها سر غذای بچه پیر شدیم ولی اونجا دنبالِ رژیمای چاقی و لاغریِ خودشونن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میان وعده چیامیدی

شیر و کیک بیسکوئیت.فینگر فود کیک خونگی شربت عسل کیک خونگی میوه مغزیجات خرما 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تنوع میخوان معلومه  باید تنوع غذایی داشته باشی

تنوع زمانی جواب میده که بچه بخوره

پسرم اصلا چیزای جدیدو امتحانم نمیکنه ببینه شاید خوشش اومد

چند روز پیش واسش غذا تزیین کردم اصلا لب نزد

منم فقط چیزایی که میخوره رو درست میکنم اونم تازه باید به زور بهش بدم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دختر من نه ماهش داره میشه نه شیر میخوره درست حسابی نه غذا همشم دستش ب گوششه ..ادرارشم غلیظ و ژله ای و زره پررنگ شده .قبلا یبار عفونت گرفته بود بازم گرفته گرسنش میشه ولی لب ی غذا نمیزنه واقعا مادرایی ک میگن ولش کن خوشبحالشون ولی من نمیتونم بی تفاوت باشم حتی خیلی موقعا انقد ضعف میکنه زیر چشاش کبود میشه شیر خشک نمیخوره مجبو میشم شیر پاکتی با نی بدم بخوره هر دفعه ظرف و استکانشو عوض میکنم تا تکراری نشه براش