2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه پیش سقط کردم واین ماه اولین ماه هست اقدامم کردم البته اینم بگم با اجازه دکترم چون معتقده بعد ...

اگه برای سال بعد بزارم رحمم ضعیف میشه و دیر بچه دار میشم؟؟؟؟؟

خدایا شکرت
من ماه پیش سقط کردم واین ماه اولین ماه هست اقدامم کردم البته اینم بگم با اجازه دکترم چون معتقده بعد ...

سلام.منم الان 24 روز سقط کردم. میخوام بعد اولین پریود اقدام کنم. شما توی چند هفتگی سقط داشتید؟ دکترتون گفته بعد اولین پریود اقدام کنید یا نه؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست