2777
2789

سلام خانوما من بعد محرم و صفر عروسیمه 

من خودم سرویس طلا دارم نقره هم دارم حقیقتا اصلا ازشون استفاده ای نمیکنم

میخواستم برا عروسی از این سرویسای جواهری هست بدله خیلی خوشگله از اونا بندازم ،اخه من هر عروسی دیدم از اونا انداخته بوده که خیلی نگین داره و میدرخشه،اینارو میخرن یا نه؟ دخترداییم یادمه گفت کرایه کردم از خود مزونه همچنین زن داداشام گفتن کرایه کردیم مثل تاج.

هست برا کرایه یا باید بخرم؟؟ مدل خوشگل و پیشنهادی داشتین برام بفرستین ممنونتون میشم.

والا من خواهرم دستش بسته بود نشدطلا بخرن ولی بدل خرید محشر.هیچکسم نفهمید اما کرایه نبود رفتن خریدن

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
والا من خواهرم دستش بسته بود نشدطلا بخرن ولی بدل خرید محشر.هیچکسم نفهمید اما کرایه نبود رفتن خریدن

ما اخه رسم نداریم برا عروسی سرویس طلا بندازیم،بفهمه یا نفهمن هم مهم نیست،فقط میگم یعنی برا کرایه سرویس خوب هست؟ راستی چند خریدن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اخه رسم نداریم برا عروسی سرویس طلا بندازیم،بفهمه یا نفهمن هم مهم نیست،فقط میگم یعنی برا کرایه سرو ...

والا نمیدونم ولی فکر کنم یکی از دوستام تو رنج ۳۰۰ پیداکرده بود 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم