2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز بچه ندارم ولی اگر داشته باشم حتی یکساعت مدرسه ی دولتی نمیفرستمش ، از مهد بگیر تا آخر دبیرستان . مدارس دولتی عملا سگ میزنه گربه میرقصه و هیچ نظارتی روش نیست بعضیهاش به معنی واقعی کلمه شکنجه گاهن

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
من هنوز بچه ندارم ولی اگر داشته باشم حتی یکساعت مدرسه ی دولتی نمیفرستمش ، از مهد بگیر تا آخر دبیرستا ...

خیلی بده شرایط مدارس عادی مخصوصا ما که جنوب شهریم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
من هنوز بچه ندارم ولی اگر داشته باشم حتی یکساعت مدرسه ی دولتی نمیفرستمش ، از مهد بگیر تا آخر دبیرستا ...

پس شناختی هم از مدارس غیر دولتی نداری 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شما بچه نداریداز کجا میدونید

بچه ندارم عزیزم بچه که بودم ، اطرافیانم که بچه دارن ، اخبار که میخونم!

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

چه چیزا اینا رو از کجا میارید والا من خودم مدرسه دولتی بودم خوهرم و برادرم هم همینطور چرا ما از این چیزا نداشتیم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من 12سال دولتی درس خوندم سخت میگیرن بی مسئولیت هستن اما اما اما به جرئت درسی که توی دولتی تدریس میشه غیر انتفاعی عمرا بتونه اونطور درس بده اینو از مقایسه خودم و بچه های فامیل که در یک سطح بودیم متوجه شدم

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
پس شناختی هم از مدارس غیر دولتی نداری 

ولی من بچه مدرسه های نزدیک خودمونو دیدم خیلی بدهنن بچه ی ۸به دوستش ب فحشی داد که من موندم اونیکم با فحش بدتر جواب داد🤯 پسر بچم میترسم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳