2777
2789

خرداد و اردیبهشت ۹۸انجام دادم 

ماه اول پریودم خیلی زود اومد 

ماه دوم تا ۵۰روز عقب انداختم 

بعدا فعمیدم پرولاکتنم بالاست و پیاز درمانی براش سمه

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرداد و اردیبهشت ۹۸انجام دادم  ماه اول پریودم خیلی زود اومد  ماه دوم تا ۵۰روز عقب ا ...

عزیزم دوسین ناشتا بخور و عصرانه خرماوسیاه دونه بخور از روز اول پریودی تا بیست روز من خودم تازه شروع کردم اما خیلی هانتیجه گرفتن

عزیزم دوسین ناشتا بخور و عصرانه خرماوسیاه دونه بخور از روز اول پریودی تا بیست روز من خودم تازه شروع ...

اتفاقا منم خوردم چون پرولاکتنم بالا بود بدتر وضعم بد شد 

اگه پرو لاکتنت بالا نیس بخور 

درضمن من دیگه باردارم 

عزیزم شماباردارشدین؟؟؟ مشکل تنبلی داشتی؟ چطوری باردارشدی؟

من اضافه وزن داشتم لاغر کردم ۱۴کیلو 

بعد عکس رنگی باردار شدم

بسلامتی عزیزم زیرسایه پدرومادربزرگ بشه ان شاالله برای من جواب بده نه من پرولاکتینم نرماله

ایشالله که باردار میشی 

پس سیاهدانه و عسل رو ادامه بده حتما 

ایشالله که باردار میشی  پس سیاهدانه و عسل رو ادامه بده حتما

همزمان هم دوسین هم خرما وسیاه دانه هم پیازدرمانی روشروع کردم الان یه هفته ست شروع کردم اما فکرنکنم این ماه نتیجه داشته باشه چون قبل ازشروع طب سنتی دکتربهم ال دی داد بخاطر کیستم این ماه مجبوری دارم ال دی هم میخورم با پیازدرمانی واینا ده روز مونده ب اتمام قرص ان شاالله بعداز پریودی بعدیم دوباره از نوع دوسین و خرما و پیازدرمانی رو باز ادامه میدم

همزمان هم دوسین هم خرما وسیاه دانه هم پیازدرمانی روشروع کردم الان یه هفته ست شروع کردم اما فکرنکنم ا ...

ماه بعد هم ادامه 

ایشالله ماه بعد بارداری 

تا سه یا چهار ماه ادامه بده