2777
2789
همین کارومیکنم برام دعاکن توشهر غریبم دلم نی نی میخواد

ایشالله به امید خدا باردار میشی 

استرس رو بزار کنار 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون که جواب دادی چند دوره مصرف کردی؟ ان شالله به زودی دامنت سبز بشه

ان شاالله عزیزم ماه قبل باردارشدم دو هفته پیش سقط شد من تابستون سه ماه پیازدرمانی کردم  دوره ش هم سه ماهه

ان شاالله عزیزم ماه قبل باردارشدم دو هفته پیش سقط شد من تابستون سه ماه پیازدرمانی کردم  دوره ش ...

ناراحت شدم امیدوارم به زودی باز هم باردار بشی

بله در موردش میدونم خواستم بدونم شما چه مدت استفاده کردی

منم سه دوره استفاده کردم هنوز باردار نشدم ولی فکر کنم تاثیر داشته آخه تخمدان راستم نزدیک سه ساله که فعالیتی نداشته ولی این ماه یه کیست داشت که همون فولیکوله که باز نشده به همین دلیل گفتم باز هم ادامه بدم تقربیا یه ماه استراحت کردم و دارم باز شروع میکنم

خانمی اگه ناراحت نمیشی دلیل سقطت رو میشه بگی اگه اذیت میشی نگو

فقط خدا
ناراحت شدم امیدوارم به زودی باز هم باردار بشی بله در موردش میدونم خواستم بدونم شما چه مدت استفاده ک ...

نمیدونم عزیزم مسافرت بودم مسیرمم طولانی بود شب ک رسیدم شکم و کمرم شدید درد میکرد فردا صبحش لکه بینی داشتم و رفتم بیمارستان معاینه ک کردن خونریزیم زیادشد بعداز دو سه ساعت ازم سنوی واژینال گرفتن گفتن اصلا ساک حاملگی توی رحمم نیست ازمایش بتا ک دادم دیگه سقط شده بود اومدپایین تا یک هفته خونریزی داشتم سه روز بعدشم لکه بینی و دیگه تموم شد حالا دقیق نمیدونم علتش واقعا سفربوده یا جنین ضعیف بوده اخه همسرم واریکسل داره نمیدونم دلیلش چی بوده😞😞😞