2777
2789
یه سوال دارم از شماهایی که الان تو فکر اقدامین  میگم این شرایط مملکت و بی عدالتی و بی قانونی و ...

گفتن بعضی حرف ها باعث میشه دل بقیه ب درد بیاد

لابد مشکل مالی و اقتصادی و ... زیاد رومون تاثیری نداشته ، حتما ظلمی ک تو دیدی رو ما ندیدیم ، دغدغه مون فقط کروناست که اونم قبلا گرفتیم و تا حد زیادی رعایت میکنیم زندگی ظالمانه است ... 

گفتن بعضی حرف ها باعث میشه دل بقیه ب درد بیاد لابد مشکل مالی و اقتصادی و ... زیاد رومون تاثیری نداش ...

منظورم این نبود که منِ نوعی ظلمی دیدم و اینجوری میگم!!!فقط برام سوال بود که اگه بدونیم بچه ای که قراره بیاد با این شرایط و وضعیت بهش ظلم میشه و شاید خوشحال نباشه از دنیایی که قراره بیاد توش ممکنه تو تصمیم برای بچه دار شدن تأثیر بزاره یا نه ؟ فقط سوال بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من هیچ وقت خوبی مطلق حاکم نبوده همیشه وضغیت چه بسا بدتر از این بوده و همه چی به تربیت و خانواده ...

اتفاقا دیگه الان تو دوره ای هستیم که تربیت خانواده هر چقدر هم خوب باشه بچه ها در آینده همکلاسی یا دوست یا همکار یا هر کسی تأثیرش از تربیت خانواده بیشتره. براشون فکر کن بچه میشینه تو کلاسی که چند نوع تربیت وجود داره صد در صد تأثیر پذیره ....

منظورم این نبود که منِ نوعی ظلمی دیدم و اینجوری میگم!!!فقط برام سوال بود که اگه بدونیم بچه ای که قرا ...

من نمیدونم منظورت از ظلم چیه ، ولی ب نظرم وقتی ب والدین یا زن و شوهر ظلمی نشده باشه به بچه اش هم نمیشه و فکر کنم اونا مشکلی نداشته باشن با ب دنیا آوردن اش ولی وقتی  پدر و مادری ظلمی شده حتما رو تصمیمشون مکس بیشتری میکنم و در نهایت همه ی۰ یه بچه می خوان که وارثشون باشه