2777
2789
انشالله پریود نشی و باردار باشی هووووففففف خیلی سخته انتظار مخصوصا چنروز مونده ب پری

ممنونم گلم اره والا کاش بدن وقتی باردار میشیدیم الارم میداد🤣من که همیشه نامنظمم دلخوشی الکی هم میگیرم

دقیقا منم میگم این ۵روز رو چیکار کنم سرمو‌گرم کنم میخوام  خونه تکونی رو شروع کنم تا سرم گرم شه ...

ن خونه تکونی نکن اصلا استراحت کن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم گلم اره والا کاش بدن وقتی باردار میشیدیم الارم میداد🤣من که همیشه نامنظمم دلخوشی الکی هم میگی ...

🤣🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سونو ندادید؟ موافقید تلگرام گروه بزنیم؟

آره گلم من پایه ی گروه هستم 

سونو دادم بهم گفت که فولیکول خیلی ریز دارم که زیاد مهم نیست به خاطر استرس پروژه ۲۵ ۲۶ روز عقب لنداخته بودم بهم آمپول داد و همین قرص رو ،البته گفت ویتامین E و فولیک اسید هم بخورم

آره گلم من پایه ی گروه هستم  سونو دادم بهم گفت که فولیکول خیلی ریز دارم که زیاد مهم نیست به خا ...

امپول پروژسترون ؟

باشه من لینکمو میدم بهم پیام بدید😍

@fa_o_232

یه سوال دارم از شماهایی که الان تو فکر اقدامین 

میگم این شرایط مملکت و بی عدالتی و بی قانونی و گرونی وظلمایی که به مردم میشه و... این شرایط کرونا و بدبختیاشو نگرانیاش اصلا تأثیری نداره تو تصمیمتون برای بچه دار شدن تو این وضعیت  ؟؟؟؟؟؟ میخوام نظرتونو بدونم از اینکه میخواین یه انسانو بیارین تو این شرایط سختی و رنج که بیاد تو این دنیا و همین سختی ها و مشکلات زندگی و تجربه کنه که. برای همه انسانها هر روز تکرار و تکرار میشه ، اصلا میشه یه لحظه دو دل بشین که این تصمیمتون شاید اشتباهه ؟؟؟؟!اگه اون بچه به اختیار خودش بود اصلا دوست نداشت بیاد به این دنیا!!!!!

یه سوال دارم از شماهایی که الان تو فکر اقدامین  میگم این شرایط مملکت و بی عدالتی و بی قانونی و ...

عزیز من هیچ وقت خوبی مطلق حاکم نبوده همیشه وضغیت چه بسا بدتر از این بوده و همه چی به تربیت و خانواده و دیدگاهشون بر میگرده بیشتر تا شرایط جوی جامعه تو همین وضعیت خیلیا موفقن و راضی ان اجر بخوایم با دید منفی ببینیم هیچوقت هیچ چیز خوب نیست