2777
2789
بمنم فولیک اسید داده دیروز موعدم بود ولی پری هام نامنظمه نمیتونم اعتماد کنم چنروز دیگ بیبی میزنم دعا ...

میفهممت منم کلا داغونن پریودیهام انشالله که مثبت باشه منتظر خبرت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکاپ برای کم خونی و ویتامین دی دادی تاحالا و تیروئید چون اینا خیلی مهمن

اینا اره نرمال هستن همسرم فقط تیروئید داره میگن مال آقا مهم نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
میفهممت منم کلا داغونن پریودیهام انشالله که مثبت باشه منتظر خبرت هستم

انشالله ممنون گلم انشالله زود زود باردار شی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فدات شم 9 روز مونده تا موعدم

انشالله پریود نشی و باردار باشی

هووووففففف خیلی سخته انتظار مخصوصا چنروز مونده ب پری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

انشالله پریود نشی و باردار باشی هووووففففف خیلی سخته انتظار مخصوصا چنروز مونده ب پری

دقیقا منم میگم این ۵روز رو چیکار کنم سرمو‌گرم کنم میخوام  خونه تکونی رو شروع کنم تا سرم گرم شه زود بگذره

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن