هاله دیدم-ان شاالله بارداری- فقط تست بتا دادی -حتما حتما از یه آزمایشگاه تو فاصله 48 ساعت بتا رو چک کن تا مطمن بشی مشکلی نیس.بتا تو فاصله 48 ساعت باید تقریبا دو برابر بشه یا 70 درصد رشد داشته باشه
به نظرم یه دوره حتما متفورمین یا گلوکوفاژ(خارجی) بخور. دوست من تنبلی داشت و پری نامنظم داشت -قبل اقدام سه ماه کلوکوفاژ مصرف کرد- ماه اول براش گرفت. متفورمین رو بدون تجویز پزشک ضرری برای بدن نداره- البته نه طولانی مدت- لاغر هم میکنه
اتفاقا دیگه الان تو دوره ای هستیم که تربیت خانواده هر چقدر هم خوب باشه بچه ها در آینده همکلاسی یا دو ...
حرفات رو از جهتی قبول دارم- اما مطلق نیس- کسایی که مشکلاتشون بیشتره باید با فکر و تدبیر بیشتر تصمیم بگیرن بچه دار بشن- و اینکه اگه ان شالله همه این دوستانی که اینجان باردار بشن با این فکر نی نی دار بشن که انسان تحویل جامعه بدن نه صرفا فیزیک یه موجود رو- ماهایی که این ظلم بی عدالتی یا شاید فقر و مسایل اجتماعی و ... درک کردیم باید تلاشمون رو کنیم فرزندانمون رو بهتر تربیت کنیم -اینهمه کتاب و مجله و مستند که بروز هستن- اگه بخوایم مطلق فکر کنیم منطقا نباید هیچ بچه ای بدنیا بیاد این مثل اینه که چون میدونیم راننده هایی هستن که قوانین رو رعایت نمیکنن و ممکنه با ما تصادف کنن پس تصمیم بگیریم از خونه نزنیم بیرون. ما زنده ایم و برای زندگی خوب باید تلاش کنیم- در ضمن مامانای آینده برای بچه هاتون از الان فکر مثبت داشته باشین
به نظرم یه دوره حتما متفورمین یا گلوکوفاژ(خارجی) بخور. دوست من تنبلی داشت و پری نامنظم داشت -قبل اقد ...
اتفاقا دکتر بهم داده گلوکوفاژ و از ماه قبل روزی دوتا میخورم
امروز دومین روز پریمه خیلی درد دارم مخصوصا ببخشید موقع اجابت مزاج خیلی نگرانم مزدونین علتش چیه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزیزم رفتم ازمایش بتا دادم حامله بودم یه هفته دیگه باید برم سونو
ای جانم-مبارکت باشه- بتات چند روز بود؟ بعد چند روز تاخیر تست بتا دادی؟خودت نمیتونی حدس بزنی الان چند هفته ت هست؟ از روز اول آخرین پری تا امروز حساب کن میشه سن نی نی ت.