2777
2789

منو همسرم رژيم ليمومي داريم و نتيجه هم گرفتيم و راضي هستيم ازش

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست و به موقع و سالم میخوری؟؟ من ۱۶۴ قد و ۵۶ وزنمه  و می‌خوام برسم به ۵۴

اهل شیرینی و شکلات نیستم بیشتر میوه وسبزیجات میخورم .صبحانه نمیخورم از نظر وعده ها میدونم نوع خوردنم درست نیست ولی کاری نمیتونم بکنم خوش به حالت خیلی خوبه وزنت من قدم156 وزنم 80 هست 

چند دوره و چقد وزن کم کردی .سایز هم کردی یا فقط وزن 

ما الان تو دوره ششم هستيم

همسرم كامل و دقيق اجرا كرده تا انتهاي دوره پنجم ٢٠كيلو كم كرد

خودمم٩كيلو

سايزم كم كرديم كاملاً تو لباسامون مشخصه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
کاش کسی که رژیم لیمویی گرفته عکسش بذارببینیم

عكس از چي؟

صبحانه که از واجباته  به نظرم تغذیه ات رو اول اصلاح کن .بعدم تحرک و پیاده روی و دو

اخه برا ورزش یکم تنبلم یک هفته نهایت دوهفته ورزش میکنم خسته میشم میزارم کنار تو خونه حرکات اصلاحی ورزش هوازی و دمبل میزنم گاهی

چرا میشه یکم توضیح بدی چرا ناراضی بودی

غذاهاش مسخره بود بعد همون رژیمو باید سه هفته تکرار کنی!!!رژیم دکترکرمانی اینجوریه ک هرچی بخای درروز بخوریو تو برنامه انتخاب میکنی اون فقط مقدارشو بهت میگه قیمتمش هم مثه لیمومی درمیاد سه ماهه ۲۴۵

ما الان تو دوره ششم هستيم همسرم كامل و دقيق اجرا كرده تا انتهاي دوره پنجم ٢٠كيلو كم كرد خودمم٩كيلو ...

هزینه ش همون هر21 روز 60 تومنه یا بیشتر میشه .بعد چه موادغذایی خاصی تو رژیم هست