2777
2789
عنوان

رژیم لیمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 39 پست
از برنامه رژیم لیمویی 

از برنامه ام عكس ميذارم ولي به درد كسي نميخوره چون به هركسي با توجه به طبع و متابوليسم برنامه ميدن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
هزینه ش همون هر21 روز 60 تومنه یا بیشتر میشه .بعد چه موادغذایی خاصی تو رژیم هست

فعلاً كه همونه ولي ميگن بيشتر ميشه البته براي ما كه از قبل گرفتيم همون ٦٠تومنه

چيز خاص و سختي نداره همين غذاهاي روزمره است مثلاً لوبيا پلو استانبولي و كتلت و زرشك پلو با مرغ شام هم سوپ و نون پنير سبزي و سالاد سزار و از اين چيزاست

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از برنامه ام عكس ميذارم ولي به درد كسي نميخوره چون به هركسي با توجه به طبع و متابوليسم برنامه ميدن

امضات قشنگه عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد منم پارسال با بچه هامو همسرم رفتم ولی امسال نمیدونم چسگگگ بشه امروز همسر رفت گذرنامه شو تمدید کنه میگه من امید دارم هنوز

امضات قشنگه عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد منم پارسال با بچه هامو همسرم رفتم ولی امسال نمیدونم چس ...

فدات شم هنوز باردار نيستم اونجوري نوشتم شايد خدا بهم بده😔

منم هنوز اميدوارم انشااله قسمت همه عاشقاي امام حسين

ممنون عزیزم میشه قد و وزنت رو هم بگی 

وزن شروع ام ٦٨كيلو بود الان شدم ٥٩ بايد بشم٥٨

قدمم ١٦٧

زياد چاق نبودم بيشتر شكم و پلو و ران هام بزرگ بود😂

فدات شم هنوز باردار نيستم اونجوري نوشتم شايد خدا بهم بده😔 منم هنوز اميدوارم انشااله قسمت همه عاشقا ...

انشالله عزیزم خدا یه کوچولو سالم و صالح بهت بده به حق شیرخواره امام حسین ع .بیای تایپیک بارداریتو بزاری انشالله

انشالله عزیزم خدا یه کوچولو سالم و صالح بهت بده به حق شیرخواره امام حسین ع .بیای تایپیک بارداریتو بز ...

انشااله خدا از دهنت بشنوه

الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده💐

من وزنم زیاده قدم 156 وزنم 80 انشالله که بتونم نتیجه بگیرم

انشااله رعايت كني نتيجه ميگيري

ما بدون پياده روي انقدر وزن كم كرديم فكركنم پياده روي هم بري بهتر باشه

فدات عزیزم همچنین . کدوم شهری

قربونت

تهرانم

تا بتونم پیاده رویی انجام میدم

انشااله موفق باشي