2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست

مردا رو باید عادتشون بدی ب کارایی ک دوست داری....

اصلا غصه نخور عزیزم،چون همسر من توی عقد خییییلی بدتر بود،همسر شما حداقل می‌پرسه ک میخای برات بگیرم یا ن....

ولی همسر من قشنگ تو روم نگاه میکرد میگف من توی عقد وظیفه ای ندارم ک برات چیزی بگیرم😓😓😐😐

ک البته اینا هممممه آموزشای مامانش بود.....

الان ک اومدیم خونمون جوری شده ک همه حقوقش دست منه،و وقتی میخواد حتی ی آب معدنی بخره میاد از من پول میگیره...😉😉

فقط باید خودت درستش کنی،اصلا غصه نخور،فقط سیاست یاد بگیر....

باهاش حرف بزن بگو مسئولیت من باتوعه همسرتم بالاخره یه جوری باهاش حرف بزن سعی کن بفهمی خسیسه یاکلا بر ...

بریم زیر ی سقف مجبورع بهش گفتم ولی این رفتاراش ناامیدم میکنه حسی ک ب عنوان تکیه گاهم دراینده رو داره کلا نابودمیشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکارم نیس اگ بود بهش میگفتم ماهیانه ولی خب بیکاره 

خب شایدبخاطر همینه چون بیکاره درتوانش نیس توم بش زیادفشارنیار شایدخسبس نباشه وبخاطربیکاری باشه ولی زورش کن کارپیداکنه حتی کارگری مردنبایدبیکارباشه وگرنه یادمیگیره بی عاروبی پول باشه واون موق چشت همش باید به دست بابات یاپدرشوهرت باشه

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
مردا رو باید عادتشون بدی ب کارایی ک دوست داری.... اصلا غصه نخور عزیزم،چون همسر من توی عقد خییییلی ب ...

چ خوووب شماچیکارکردین ؟؟

خب شایدبخاطر همینه چون بیکاره درتوانش نیس توم بش زیادفشارنیار شایدخسبس نباشه وبخاطربیکاری باشه ولی ز ...

نمیدونم امیدوارم ک اینجوری باشه فعلا درگیرساخت خونمون هس قراره بعدش بره اما دیگ ی شارژ چیه ک بهش فشاربیاد

میخام بهش بگم ک ناراحت شدم بهش بگم کلا ناامیدم کرده

نمیدونم والاه ولی بنظرم خسیس اومد اخه یه شارژ من خودمم عقدم کل خرجی من باشوهرمه نمیذارع بابام هیچی ب ...

عزیزم متاسفانه تربیت ها با هم فرق میکنه،شما باید ب تربیت همسرت افتخار کنی و خوشحال باشی ک همچین خانواده فهمیده و با فرهنگی داره ک مردونگی یادش دادن....😊👍👍

بعضی از خونواده ها متاسفانه فقط ب فکر ب اصطلاح زرنگی و قاپیدنو خرج نکردن از طرف خودشونن....

بریم زیر ی سقف مجبورع بهش گفتم ولی این رفتاراش ناامیدم میکنه حسی ک ب عنوان تکیه گاهم دراینده رو داره ...

ن عزیزم ناامیدنشو درستش کن ازالان یادش بده خرج بتراش بگو شارژم تموم شد برام بگیر دلم این مانتورومیخادبرام بگیراونم کم کم راه میفته

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
ن عزیزم ناامیدنشو درستش کن ازالان یادش بده خرج بتراش بگو شارژم تموم شد برام بگیر دلم این مانتورومیخا ...

خداکنه مرسی گلم😍💖😘

عزیزم متاسفانه تربیت ها با هم فرق میکنه،شما باید ب تربیت همسرت افتخار کنی و خوشحال باشی ک همچین خانو ...

اینجوری اخه خیلی سخته بخدا خب زنشه وظیفه داره بله خوشبختانه همسرم دراین موردبهترینه کسی مث اون ندیدم ادم بافرهنکی هس حتی کوچیکترین وسیله ای که بخام نمیذاره بابام بخره خودش میخره هرروز پول برای خوراکی میده بهم ولی من جمع میکنم😂😂😂😂

خداازهنچین کسایی نگذره که فک میکنن بااین رفتاراشون خیلی بافرهنگ هستن

خداکنه مرسی گلم😍💖😘

فداتشم ازش خجالت نکش شوهرته لگو شارژ ندارم برام بگیر مانتورو دوس دارم بریم برام بگیریم ازاین روسری خوشم میادبریم بخریم این رستوران رو دوس دارم بریم اونجا

چ خوووب شماچیکارکردین ؟؟

مثلا اولا ساده بودم مستقیم ازش پول میخاستم بعد ک نمی‌داد ناراحت میشدم...

ولی بعد فهمیدم باید خودمو براش لوس کنم،یعنی خرش کنم...😉

مثلا پیرهنشو ک بهش میدادم بپوشه یهو از توش پول مییفتاد می‌خندیدم میگفتم عههه اینو میخاستی بدی ب من؟

اونم خوشش میومد دیگه گارد نمی‌گرفت منم میزاشتم تو جیب خودم....

یا مثلاً هیچوقت از موضع جدی بودن و مستقیم ازش چیزی نخواه،

مثلا خودتو ب مظلومیت میزده باش تا حس حمایت مردونگیش بزنه بالا و همینطور عذاب وجدانش...😉😉

هر مردی ی قلقی داره باید ببینی نقطه ظعفش چیه...

من همسرم ازینکه ببینه من چیزیو هوس کردم و دلم میخوادش نمیتونه جلو خودشو بگیره،میگه هر چی میخای بخر.

این همون حس حمایت مردا هستش...

مثلا اولا ساده بودم مستقیم ازش پول میخاستم بعد ک نمی‌داد ناراحت میشدم... ولی بعد فهمیدم باید خودمو ...

درسته فعلا ک عصبیم نمیتونم ازاین راها استفاده کنم اول گله مندیامومیکنم دراینده ازاون کارا😂😂

درسته فعلا ک عصبیم نمیتونم ازاین راها استفاده کنم اول گله مندیامومیکنم دراینده ازاون کارا😂😂

اینایی ک گفتم مال همین دوران عقدتونه عزیزم ک باید اجرا کنی😊😉

ب اعصابت مسلط باش و با احساس تصمیم نگیر اگه میخای درستش کنی....

اگه میخوای گله کنی پیشش،ناراحتیتو با بغض بگو و خودتو بزن ب مظلومیت...چون مردا اینجور وقتا منطق حریفشون نیست....😉

موفق باشی دوستم 😊🌹

اینایی ک گفتم مال همین دوران عقدتونه عزیزم ک باید اجرا کنی😊😉 ب اعصابت مسلط باش و با احساس تصمی ...

اره راست میگی ایشالا بتونم کنترل کنم خودمو