2777
2789
عنوان

شوهرم

309 بازدید | 28 پست

(عقدم)دیشب رفتیم بیرون من از چن نفرکتاب بخرم حالابماند ک قهریم من داشتم زنگ میزدم شارژم تموم شد قطع شد بعد گفتم شارژم تموم شد گفت میخای شارژبگیرم واست یا خودت میتونی؟؟همین تنهامورد نیستا بیرون نمیبرتم هیچیی برام نمیگیره و... کلا ب ایندمون ناامیدشدم همش فک میکنم نمیتونم بهش تکیه کنم خودم بایددراینده خودمو ساپورت کنم ولی خب ب جز این همه چیزای دیگش خوبه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

خسیسه؟؟ حواستو جمع کن . دوران عقد رو برای همین چیزا گذاشتن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسیسه؟؟ حواستو جمع کن . دوران عقد رو برای همین چیزا گذاشتن

حتما هس دیگ وگرن میگفت الان برات شارژ میگیرم جدیدا فک میکنم بخاطراینکع ی موقع چیزی واسم نخره همراهم هیچوقت بازارنمیاد

اگه خسیسه و در مورد امور مالی احساس مسیولیت نمیکنه بهتر باهاش جدی حرف بزنی و وقتی میگه بگیرم یا خودت ...

من نمیتونم اینجوری توقع دارم خودش بگیره ن اینکه من بگم

خیلی خسیسه بری زیر یه سقف نابودمیشی که

مامانش باباش خیلی دستو دل بازم نمیدونم شوهرم چرا اینجوره همش میگم شاید میخادتا عقدیم خرجم نکنه ولی اخه ی شارژ چیه یا موردای دیگم بوده مثلا ادامس و...

یادش بده .مثلا همین شارژت تموم میشه بگو بخر .زنگ بزن بگو ببرم بیرون .اونم باید مسئولیت پذیر باشه بعض ...

شوهرمن بلده خودش میدونه امانمیخاد..اگ من بخام هیچوقت نه نمیگه هااا اما من دوس دارم خودش انجام بده

من نمیتونم اینجوری توقع دارم خودش بگیره ن اینکه من بگم

یاد بگیر اصلا تو این موارد کوتاه نیا نه اینکه با دعوا بگیا یه جور که انگار حق مسلمته و باید بهت بده وگرنه بعد که بری سرخونه زندگی برا ساده ترین چیزا باید عذاب بکشی

یاد بگیر اصلا تو این موارد کوتاه نیا نه اینکه با دعوا بگیا یه جور که انگار حق مسلمته و باید بهت بده ...

من هرگز همچین چیزی تحمل نمیکنم الان خونه بابامم خرجمو میدن نیازی ندارم ک بش بگم و البته اینکه بش بگم این کاروکن واسم سخته ولی بعدازدواج ...

شوهرمن بلده خودش میدونه امانمیخاد..اگ من بخام هیچوقت نه نمیگه هااا اما من دوس دارم خودش انجام بده

اگه ب خسیس بودنش دامن بزنی بدتر میشه .پس خودت راش بنداز😄

سلنوفیل 🌙🌕
مامانش باباش خیلی دستو دل بازم نمیدونم شوهرم چرا اینجوره همش میگم شاید میخادتا عقدیم خرجم نکنه ولی ا ...

نمیدونم والاه ولی بنظرم خسیس اومد اخه یه شارژ من خودمم عقدم کل خرجی من باشوهرمه نمیذارع بابام هیچی برام بگیره خرجی هم بهم میده عجیب اومد برام

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
نمیدونم والاه ولی بنظرم خسیس اومد اخه یه شارژ من خودمم عقدم کل خرجی من باشوهرمه نمیذارع بابام هیچی ب ...

سرکارم نیس اگ بود بهش میگفتم ماهیانه ولی خب بیکاره 

باهاش حرف بزن بگو مسئولیت من باتوعه همسرتم بالاخره یه جوری باهاش حرف بزن سعی کن بفهمی خسیسه یاکلا برای عقداینطوریه وبری زیریه سقف بهترمیشه به هرحال بایدمسئولیت پذیرباشه

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋