2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخی عزیزم .یعنی صداش میشنوی ؟

صدارو چطوری میشنوه آخه!؟😁شکمش ی تکونهای ریزی میخوره

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

سکسکه جنین ماه آخر طبیعیه. فقط اگه مشکل بند ناف نداشته باشه ینی بند ناف دورش نپیچیده باشه .نمیخوام نگرانت کنم. جنین منم خیلی سکسکه میکرد .موقع زایمان دکترم گفت بند ناف دور گردن و دست و پاش بود. اگه سختت نیست بخاطر کرونا برو دکتر یا زنگ بزن بهش ببین لازمه بری سونوگرافی بررسی کنن. چون ماه آخر خیلی حساسه 

اره طبیعیه نگران نباش دختر منم همینطور بود ماهای آخر

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
نه...ضربات ملایم و ریتمیک مثل سکسکه

نه چیزی نیست دخترمنم سکسکه میکرد😂دکتر سونوگرافی میگفت بچه ای ک سکسکه میکنه وتوی سونو مشخصه یعنی خیلی حالش خوبه😂😂😂

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  
سکسکه جنین ماه آخر طبیعیه. فقط اگه مشکل بند ناف نداشته باشه ینی بند ناف دورش نپیچیده باشه .نمیخوام ن ...

ع واقعا ربط داره ینی؟چون بند ناف بچه ی منم دور سرش پیچیده بود 😑

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز