2777
2789

مامانا شماها نمدونین چیکارا انجام ندیم ک بندناف نپیچه دور بچه آخه من الان باردارم میترسم مث قبلی بشه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامانا شماها نمدونین چیکارا انجام ندیم ک بندناف نپیچه دور بچه آخه من الان باردارم میترسم مث قبلی بشه

نمیدونم واقعا. بچه من از ماه شیش بود دور گردنش پیویدهذشد تا ماه هشت هربار رفتم سونو ی چیز کفتن .ماه نه هم که بخاطر کرونا منو نفرستادن سونو. رفتم واسه زایمان طبیعی آمپول فشار زدن ضربان بچه افتاد .اصلا دهانه رحم باز نمیشد. العی بمیرم نگو بند ناف همه جای بچه ام پیچیده بود. بردنم سزارین همینکه دکتر بچه رو آورد بیرون نشونم بده گفت اینو میخواستی طبیعی بیاری ؟! بند ناف دور کردن و دست و پاش بود .میکفت اکه ی روز دیرتر اومده بودی ممکن بود خدای ناکرده طوریش بشه .

ببین ب نظرم از ماه چهار و پنج و شیش باید مراقب بود چون بچه ریزه بند ناف دراز دورش میپیچه.ونکته خیلی مهمتر اینکه استرس از همه چیز بذتره‌ من فوق العاده استرس کشیدم تو بارداری. این استرس ب بچه منتقل میشه هی تو شکم میچرخه این بلا رو سر خودش میاره. ی مقدار تو خوابیدن باید مراعات کرد. حرکات یهویی نشستن پا شدن اینا هم فک کنم تاثیر داشته باشه. برای بعضیام ژنتیکی عست. بند ناف بچه خیلی بلنده خواه ناخواه دورش میپیچه .خدا خودش نگه داره همه نی نیا باشه و همه مادرا سالم بچشونو بغل بگیرن